Cutremur noaptea trecută în România, în zona seismică Vrancea

Un cutremur a avut loc noaptea trecută în România, zona seismică Vrancea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur a avut loc în România noaptea trecută. Seismul s-a produs în zona seismică Vrancea, la ora 01.15 și a avut 2.8 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs la o adâncime de 67 de kilometri.

Citeste si: Secretul cruciulițelor pe care le poartă la gât mama Alexandrei Măceșanu! De ce le ascunde sub bluză? DEZVĂLUIRI

Două cutremure de Sfânta Parascheva

Două cutremure au avut loc de Sfânta Parascheva, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Primul cutremur a avut loc la graniță cu România, în Bulgaria, la ora 02.27.  Cutremurul a avut 2.4 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 5 kilometri. Cel de-al doilea cutremur a avut loc în zona seismică Vrancea și s-a produs la ora 03.30. Seismul a avut 2.7 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 93 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești(33km), Panciu(35km), Onești(39km), Tîrgu Ocna(46km), Focșani(48km).

Citeste si: Un tânăr de 30 de ani din Dâmbovița s-a sinucis! Motivul îți va da fiori

A fost cutremur de 5.2 grade în Pakistan

Un cutremur de 5.2 grade pe scara Richter a avut loc în Pakistan. Seismul s-a produs în nord-vestul Pakistanului. Epicentrul cutremurului a fost localizat în regiunea Hindu Kush din Afganistan. Cutremurul s-a produs la ora 15.44, la o adâncime de 180 de kilometri. Din fericire, nu au fost înregistrate pagube materiale sau victime.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate