Cutremur puternic în România! A fost cel mai mare de anul acesta

Cel mai puternic cutremur de anul acesta, din România, a avut loc ieri.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un nou cutremur a fost înregistrat în România. Seismul a fost cel mai puternic din acest an.

Conform informațiilor apărute pe site-ul Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs ieri, 7 august, la orele 17:46, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la o adâncime de 120 de kilometri. Seismul a avut magnitudinea de 4.2 pe scara Richter, fiind cel mai mare din anul 2019.

Citeste si: Ultimă oră: telefonul de pe care Alexandra Măceșanu a sunat la 112 a fost ars

Citeste si: Dezvăluiri noi! Alexandru Cumpănașu: ”Alexandra a fost luată din casă şi mutată în alt loc”

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu îi face praf pe cântăreții care au lansat o piesă despre ”cazul Caracal”! ”Oamenilor cărora le-au murit copiii asta așteptau: maneaua consolatoare”

Ce să faci în caz de cutremur

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate