Cutremur seara trecută! S-a produs în Marea Neagră

Un cutremur a avut loc seara trecută. Seismul s-a produs în Marea Neagră.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Conform INFP, un seism a avut loc în urmă cu o seară. Cutremurul s-a produs în Marea Neagră și a avut o intensitate de 4 grade pe scara Richter. Mai mult decât atât, s-a produs la o o adâncime de 30 de kilometri. Cutremurul s-a produs la ora 22:51.

Citeste si: Ce se afla în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu! Puțini au sesizat acest obiect pe care l-au ridicat polițiștii

fara descriere

Citeste si: Roxana nu este singura de la Puterea Dragostei care a trecut pe la estetician! Uite ce schimbare şi-a făcut Simina Loica! Îţi place cum îi stă?

Citeste si: Jurații și prezentatoarea “Bravo, ai stil!” și i-au pus în cap pe... Nicolas Cage, Messi și Mihai Trăistariu

Ce să faci în caz de seism major

În cazul în care se produce un cutremur mai mare, trebuie să aveţi în vedere următoarele lucruri: trebuie să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider, care nu trebuie să fie gătită sau preparată. De asemenea, să aveţi kit de prim ajutor cu medicamente şi ustensilele necesare tratării unei răni. De asemenea, să aveţi pregătite şi baterii, lanterne, lumânări, sfoară, bandă adezivă, instrumente de scris, briceag, fluier şi să ştiţi mereu unde sunt actele!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate