Cutremurator! Cum a aflat claparul de la Holograf ca are cancer! "Am mers la un specialist si acolo..."- Cel mai bun prieten face dezvaluiri!

Mihai Coman a incetat din viata ieri, la 62 de ani! Claparul trupei Holograf suferea de cancer pulmonar, motiv pentru care a si decis la inceputul anului 2016 sa renunte la cariera!

Autor: R.L.

Cel mai bun prieten al regretatului instrumentist, Edi Petrosel, tobosar la Holograf, a povestit ce simptome avea Mihai Coman si cum a aflat ca are cancer cu metastaze pe creier.

 

"M-a rugat să-l duc la un medic neurolog. Avea nişte ameţeli, care s-au intensificat pe parcurs.

Apoi a observat că în loc să urce o treaptă, punea piciorul la jumătate, deci creierul nu mai dădea comenzile aşa cum trebuie. De fapt, nu avea probleme neurologice, era mult mai grav. Am mers la un specialist şi acolo a aflat diagnosticul: cancer pulmonar cu metastază la creier! Avea chisturi pe creier. Nimeni nu bănuia să aibă probleme la plămâni, pentru că nu tuşea şi nu avea vreun simptom. Diagnosticul a fost crunt pentru noi şi pentru soţia lui, Luminiţa. Din câte ştiu, nu aveau copii” ,  a spus Edi Petrosel pentru Click!

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies