Vedete

Cutremurator! Cum a aratat azi, de ziua Denisei Manelista, satul in care cantareata s-a nascut! Totul a fost sumbru! FOTO EXCLUSIV

Daca in trecut, ziua de 13 decembrie era una de sarbatoare pentru iubitorii muzicii de petrecere, ei bine, acum, la cateva luni de la moartea Denisei Manelista, totul e sumbru!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Cutremurator! Cum a aratat azi, de ziua Denisei Manelista, satul in care cantareata s-a nascut! Totul a fost sumbru! FOTO EXCLUSIVicon photo

Azi, indragita cantareata ar fi trebuit sa implineasca 28 de ani si, probabil, ar fi sarbatorit, asa cum a facut de fiecare data, in Stefanesti, localitatea in care ea s-a nascut si a crescut! ( care este legatura dintre criminala de la metrou si Denisa Manelista)

Din pacate, moartea a luat-o la ea pe Denisa in iulie, dupa ce un cancer de ficat a macinat-o pana cand a ajuns piele si os! Si daca toata lumea a plans-o atunci, si in aceste momente, in satul regretatei artiste este o tristete de neimaginat! Drumurile sunt pustii si dezolante! Nici macar un om nu este la poarta! E adevarat, multe persoane s-au dus sa ii duca manelistei la cimitir o floare si sa ii aprinda o lumanare, dar exista si altele care au ramas indiferente la suferinta familiei!
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune