Cutremurator! O romanca disparuta in Elvetia de 6 saptamani a fost gasita moarta! Sotul ei a recunoscut ca a omorat-o si ca a ingropat-o in padure! Claudia avea un copil de trei luni!

Cautata 6 saptamani pe tot cuprinsul Elvetiei, de toata politia, Claudia Gesseney (36 de ani) a fost gasita ieri moarta, la marginea unei paduri, acolo unde o ingropase sotul ei, Thierry (44 de ani). Cazul a socat intreaga opinie publica helveta, mai ales ca romanca avea si un copil de doar 3 luni cu sotul criminal!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descriereDisparuta de acasa in noaptea zilei de 27 spre 28 octombrie, Claudia Gesseney (36 de ani) a fost cautata, dupa modelul Elodia, pe tot cuprinsul Elvetiei, ancheta intinzandu-se si pe teritoriul Romaniei, unde Interpolul credea ca se putea refugia. Cercetarile au fost efectuate zi si noapte cu elicopterul, cu caini, orice coltisor de rapa sau loc greu accesibil a fost scotocit de politisti, fara un rezultat concret, pana azi.

fara descriereIn ciuda faptul ca sotul romancei, Thierry Gesseney (44 de ani) declarase autoritatilor ca sotia lui avea probleme psihice, ca o justificare a absentei ei indelungate, pana la urma acesta a recunoscut crima. Ba mai mult, Thierry (inginer de profesie) i-a condus pe invesitigatori si la locul crimei, aflat la marginea unei paduri de langa Assens, localitatea de resedinta a familei, aflata la 13 kilometri de Lausanne. Conform ziarului Blick, criminalul a admis ca a strangulat-o pe Claudia dupa o discutie aprinsa, care a degenerat. In urma Claudiei ramane un copil de doar 3 luni, care acum a ajuns in grija Oficiului de Protectie a Copiilor din Elvetia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate