Cutremurător! Un român blocat într-un ambuteiaj pe o autostradă din Marea Britanie a descoperit că iubita lui murise în accidentul care îngreuna circulația

Un român, Cristian Miculaiciuc, și-a văzut iubita moartă într-un accident în timp ce se afla pe autostradă în Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Tânărul se afla printre sutele de șoferi blocați pe autostrada M5, în dimineața zilei de 3 aprilie. Ambuteiajul fusese creat de un grav accident rutier. 

În timp ce aștepta să se elibereze traficul, Cristian a fost sunat de polițiști, aceștia informându-l că iubita lui, Sorina Gheorghe (24 de ani), a murit în accidentul de pe autostradă, informează digi24.ro.

Accidentul teribil a avut loc la ora 5:40 dimineața, în ziua de 3 aprilie. Sorina se afla într-o mașină Aston și se îndrepta spre serviciu.

Eu am ajuns pe autostrada M5 în jur de ora 9, făceam livrări în direcția aceea, dar accidentul avusese loc pe la 5:40. Am aflat că ea a murit în incident abia după o oră de așteptat în mașină, pe șosea. Poliția m-a sunat pe mine și a sunat-o și pe mama ei. Se îndrepta spre muncă. Sorina era o persoană foarte iubitoare și drăguță cu toată lumea și muncea din greu. Avea întotdeauna o atitudine pozitivă și făcea totul ca noi să fim mai fericiți în prezența ei”, a mărturisit Cristian.

Circulația a fost blocată pe autostradă mai bine de 6 ore în urma gravului accident rutier. Cei doi se cunoscuseră în Marea Britanie și erau împreună de 3 ani.  

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate