Cutremurul de 5,3 pe Richter din Romania, cauzat de o furtuna electromagnetica? Ce dezvaluiri au facut specialistii (VIDEO)

La 5,3 pe Richter a fost calculata magnitudinea seismului care ne-a trezit pe toti miercuri noaptea la ora 01:22 de minute. ##VIDEO503022##

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Specialistii spun ca s-a resimtit cu putere pana in Bulgaria si Republica Moldova pentru ca a fost un cutremur atipic. Unii specialisti sustin ca seismul ar putea avea legatura cu furtuna electromagnetica inregistrata pe 19 decembrie. (vezi si: Primele imagini ale cutremurului din ROMANIA, surprinse de camerele video!)

Linistea noptii a fost spulberata la ora 01:20 cand pamantul s-a cutremurat. Seismul a avut o magnitudine de 5,3 grade pe scara Rochter si a fost localizat in localitatea Nereju din Vrancea la o adancime de 99 de km.

fara descriere

"Cutremurul s-a simtit in Campia Romana, pana in sud, inclusiv in Bulgaria. S-a simtit de asemenea si in Moldova. S-a simtit si in spatele arcului carpatic, la Brasov, la Covasna si in Constanta si Eforie", a declarat Mircea Radulian, Director Stiintific I.N.F.P.

Specialistii de la Truththeory sustin ca in data de 19 decembrie, Pamantul a fost lovit de o furtuna electromagnetica puternica. Putin peste o saptamana ar fi acum de la producerea fenomenului despre care se vorbeste. Cu sau fara legatura cu aceasta ipoteza, cutremure cu magnitudine medie au fost noaptea trecuta in toata lumea, din Asia pana in America de Sud. Cel mai puternic a fost in Chile, 7,6 pe Richter.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate