Cuza a fost înșelat de fosta iubită, cu cel mai bun prieten!

Solistul de la ”Noaptea Târziu” recunoaşte că a fost înşelat de către fosta iubită

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

cuZA
Cuza - Noaptea Tarziu[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Cuza a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare din viața personală. Membrul trupei „Noaptea Târziu” a mărturisit că a fost înșelat de fosta iubită, cu cel mai bun prieten!


In articol:

După ce au format un cuplu o lungă perioadă de timp, Cuza și Ramona Olaru au decis să o ia pe drumuri separate. De la despărțire și în prezent, au fost lasate numeroase atacuri din partea asistentei TV spre Cuza, însă acesta nu și-a dorit să intre în „jocul” ei nicio clipă. 

Cuza recunoşte că este îndrăgostit de o femeie celebră

În cadrul interviului pentru Antena Stars, acesta a fost întrebat dacă a fost sau este îndrăgostit de o femeie celebră din showbizul românesc, solistul de la ”Noaptea Târziu” a recunoscut că încă este, fără a confirma sau infirma că persoana în cauză este Ramona Olaru.

”Am fost, sunt îndrăgostit de o femeie celebră.” , a zis el.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

”Am fost înșelat. De la cel mai bun prieten de-al meu. Eu am ajutat-o să se angajeze la un bar, iar prietenul meu era barman.”, a declarat Cuza pentru Antena Stars.

cuza
Cuza - Noaptea Tarziu[Sursa foto: Facebook]

Cuza, pe numele său real, Adrian Popescu este solistul trupei Noaptea Târziu.

Noaptea Târziu este o trupă ce a luat naştere în anul 2014 şi a devenit rapid cel mai de succes proiect format din vloggeri care parodiază cele mai mari hit-uri. În prezent, Cuza, Emi Şi Cucu, aşa cum sunt cunoscuţi în mediul online, formează proiectul Noaptea Târziu. În cei trei ani de activitate, Noaptea Târziu a depăşit pe pagina de YouTube un milion de abonaţi şi 300 de milioane de vizualizări. Aceste cifre au fost realizate datorită celor peste 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al baieţilor de la Noaptea Târziu este „Sunt un cocalar“, care a adunat peste 26 de milioane de vizualizări. În plus, peste 80 de clipuri depăşesc un milion de vizualizări.

Sursa: antenastars.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles pentru Cuza! ”Ar trebui să încetez..."

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărțit din nou! Ultimele imagini cu cei doi împreună

Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au împăcat! Ce a făcut el pentru a-i intra iubitei în grații

Ramona Olaru, scene de gelozie în public! Dani Oțil nu știa pe unde să scoată cămășa când a văzut cearta dintre Ramona și Cuza

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies