Dacă ai probleme cardiace nu da click! Uite cât de sexy poate să fie Adelina Pestriţu în pozele acestea! A reuşit asta cu o ţinută sport! FOTO!

Adelina Pestriţu, mai sexy ca niciodată! Uite cum poate să arate în pozele acestea!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Adelina Pestriţu este un influencer în adevăratul sens al cuvântului, un model pentru foarte multe românce care-i asculta sfaturile şi se inspiră din stilul ei vestimentar şi chiar din atitudinea vedetei.

Citeste si: Adelina Pestriţu a răbufnit în toiul pregătirilor pentru nuntă! Nu a mai suportat şi a spus adevărul! Are legătură cu micuţa Zeny! "Să nu mai arătăm atât cu degetul"

fara descriere

Frumoasa brunetă are o comunitate uriaşă, de mai bine de un milion de prieteni pe instagram, amici cu care comunică în permanenţă, prin mesaje, după fiecare poză postată, sau pe insta story

Adelina Pestriţu, mai sexy ca niciodată! Uite ce piesă vestimentară a vedetei a făcut furori!

fara descriere

Ei bine, de curând vedeta a postat câteva poze cu ea de la o petrecere mondenă la care a fost invitată. Dar ce fotografii, doamnelor şi domnilor! Protagonista noastră a reuşit să fie incredibil de sexy într-o ţinută sport. Bruneta şi-a pus perfect în valoare silueta, iar bustiera argintie cu pietricele, dintr-o colecţie celebră pe care femeile s-au bătut, la propriu, a făcut senzaţie.

Citeste si: Adelina Pestriţu s-a umplut de nervi când încerca să o adoarmă pe Zeny! "Mi-a fost violat timpanul" Vezi ce a păţit vedeta!

Podoaba capilară a Adelinei, care prin măiestria hairstylist-ului a devenit foarte lungă, a atras de asemenea atenţia fanelor pur şi simplu fascinate de frumoasa vedetă.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate