Dacă l-ar întâlni pe Moş Crăciun, Anca Ţurcaşiu i-ar mulţumi pentru credinţa în lucruri minunate

„The Christmas Song”, piesa interpretată de Frank Sinatra şi filmul „Polar Express” îi acompaniază Ancăi Ţurcaşiu fiecare sărbătoare de Crăciun.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

„Îmi place foarte mult această melodie, atât de frumoasă, iar Polar Express este un film minunat. Vorbeşte despre credinţa în Moş Crăciun şi vă rog, neapărat să îl vedeţi”, spune artista.

Pentru interpreta Tanyei din musicalul „MAMMA MIA!” sărbătorile de iarnă înseamnă în primul rând mirosul de cozonac, care îi aminteşte de bunica ei şi de cum îl cocea în soba din bucătărie.

Dar şi cele de scorţisoară şi de mere coapte, acestea fiind şi aromele ei preferate.

Una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are din copilărie este fereastra casei de la Ploieşti în dreptul căreia se urca pe un scăunel şi se uita să îl vadă pe Moş Crăciun.  „Am mers de curând acolo şi a fost foarte emoţionant, să regăsesc acea fereastră din casa bunicilor... Mi-am amintit cum toată familia se strângea aici, petrecem împreună la masa tradiţională de Revelion. Dar şi de cel mai frumos cadou pe care l-am primit de la Moş Crăciun, când eram copil, o păpuşă negresă, una dintre cele tradiţionale ale fabricii din Bucureşti.”

Acum, dacă l-ar întâlni pe Moş Crăciun, ea spune că i-ar mulţumi pentru că este bun cu ea şi pentru că „mă face să cred în continuare în lucruri minunate.

Credinţa este cel mai frumos lucru”, adaugă artista.

Anca se pregăteşte în acest an pentru a petrece sărbătorile împreună cu familia extinsă, exact ca în copilărie. „Organizăm Crăciunul acasă la noi, la Corbeanca, alături de părinţii noştri. Vin colindătorii să ne cânte, mergem şi noi să colindăm, vom avea mâncare tradiţională, este o atmosferă absolut minunată. Ne vom duce şi noi în vizită la naşi, deci sărbătorile sunt în familie”.
Ca în fiecare an, Anca se ocupă de decorarea casei şi, de fiecare dată ea alege altceva nou şi altă tematică de Crăciun. Şi în privinţa cadourilor are câteva idei frumoase. Dintre ele, ea se gândeşte şi la o recomandare pentru toţi cei care doresc să facă o surpriză celor dragi. „Reprezentaţiile <MAMMA MIA!> din decembrie, de pe 23 la Craiova şi 28 la Bucureşti pot fi un cadou foarte potrivit pentru cei dragi.
Pentru că biletele puse sub brad pot însemna o bucurie foarte mare, la una dintre cele mai spectaculoase producţii realizate în România. Cei care nu au văzut-o încă pe Tanya vor afla desprea ea că este foarte puternică, un om care ştie foarte bine ce vrea în viaţă, o femeie care învârte bărbaţii pe degete şi care ţine foarte mult la prietenia cu Donna şi cu Rosie“,  încheie Anca Ţurcaşiu.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Philip de la Puterea Dragostei a dezvăluit numele bebelușului! Cum vrea iubitul Bernei să îl cheme

Mama Marilenei de la Survivor România, dezvăluiri emoționante despre momentul când și-a făcut fiica că a leșinat: „Lacrimile curgeau…”

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Exclusiv EVZ. Criteriul USR-PLUS: L-ai criticat pe Barna sau Cioloș, nu primești funcție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies