Daiana de la Puterea Dragostei a fost crescută de tatăl ei vitreg! „Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. A venit să mă vadă de 3 ori în 23 de ani”

Daiana de la Puterea Dragostei a vorbit fără rețineri despre faptul că tatăl ei biologic nu a păstrat legătura cu ea. În schimb, bruneta are o relație specială cu bărbatul care i-a fost alături încă de la vârsta de cinci ani și care a crescut-o ca pe fiica lui.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Daiana de la Puterea Dragostei a vorbit fără rețineri despre faptul că tatăl ei biologic nu a păstrat legătura cu ea. În schimb, bruneta are o relație specială cu bărbatul care i-a fost alături încă de la vârsta de cinci ani și care a crescut-o ca pe fiica lui.

Daiana de la Puterea Dragostei
Daiana, în platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”.


In articol:

Invitată în studioul WOWbiz.ro, Daiana de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia ei. Puțini știu că bruneta care a devenit celebră după participarea ei în show-ul de la Kanal D nu a fost crescută de tatăl ei biologic, ci de bărbatul cu care mama ei s-a căsătorit după despărțire.

Daiana are o relație foarte apropiată cu tatăl ei vitreg, pe care îl iubește și îl respectă enorm, el fiind cel care i-a fost aproape încă de la o vârstă fragedă.

„Tatăl meu a fost aproape de mine în această perioadă. Țin să spun că nu este tatăl meu adevărat, este tatăl meu vitreg, m-a crescut de la vârsta de cinci ani și eu pe el îl văd ca un tată. Tată este cel care te crește. Mă iubește foarte mult și mereu este lângă mine. Nu a existat niciodată să vreau ceva și să nu îmi ia.

Citeste si: Lavinia Pârva a vorbit deschis despre divorţ! Ştefan Bănică a aflat din presă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Mama și tatăl meu nu mi-au întors niciodată vorba și îi iubesc foarte mult. Eu în București stau singură, ei stau undeva lângă Craiova și ne vizităm cam la două săptămâni. Mi se face dor și merg să îi văd pentru că nu pot să stau departe de ei.

Nu contează cine este tatăl tău biologic, ci important este cel care te creste și te iubește cu adevărat. Eu pe Dan îl divinizez. Este un om deosebit", a spus  Daiana în studioul WOWbiz.ro, la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei”.

Daiana de la Puterea Dragostei
Daiana de la Puterea Dragostei împreună cu mama ei și cu tatăl ei vitreg, Dan

Daiana de la Puterea Dragostei nu ține legătura cu tatăl ei biologic

În platoul emisiunii WOWbiz.ro, Daiana a recunoscut că nu are o relație apropiată cu tatăl ei biologic și că el nu a căutat-o decât de foarte puține ori.

„Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. Mama s-a despărțit de el și a găsit un bărbat mult mai potrivit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pe această cale că mi l-a dăruit pe Dan. Țin să spun că îl respect pe tatăl meu, acum am 23 de ani și cred că a venit să mă vadă de trei sau patru ori în 23 de ani de zile. Dar eu îl respect oricum, nu am ce să îi transmit pentru că nu ținem legătura, nu vorbim, dar ca și persoană îl respect”, a mai spus Daiana de la Puterea Dragostei. 

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei, primele imagini cu burtica de gravidă: „Da, sunt gravidă!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată care este motivul pentru care Raluca vrea să divorțeze cât mai repede de Pepe!

ALERTĂ maximă granița României. Ungurii se revoltă! Vor bloca totul

S-a aflat adevăratul câștigător de la Ferma 2020! Nu este Augustin Viziru. Detalii incendiare

Gabriel de la Puterea Dragostei, întâlnire cu o fostă concurentă din sezonul trei! Cum au fost surprinși cei doi: ”Nu am cuvinte să spun cât...”

Prima reacție a Daianei de la Puterea Dragostei după ce i-a spus adio iubitului ei! Fosta concurentă a aflat detalii surprinzătoare despre viața acestuia: ”Era puțin...luat!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies