Dan Alexa vorbește în premieră despre Anamaria Prodan! ”Este sufletul meu, omul care a avut și are grijă de mine în fiecare secundă”

Dan Alexa a spus ce simte cu adevărat pentru Anamaria Prodan, femeia care îl manageriază de aproape cinci ani!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

În ultimul an, în presa din România au apărut tot felul de informații legate de Dan Alexa și Anamaria Prodan, unele chiar dure, în sensul că vedetele din lumea sportului au fost arătate că ar avea o relație de alt gen decât una profesională! Timpul însă a demonstrat contrariul și atât impresara, cât și tehnicianul au preferat să nu se implice în scandaluri inutile.

Astfel, în urma tuturor lucrurilor neadevărate apărute și a tuturor răutăților, cei doi au format de-a lungul timpului o echipă de vis, cu trei promovări în liga superioară ale tehnicianului, Timișoara, Rapid și Dunărea Călărași, cu o cotă de antrenorat incredibilă a acestuia și cu o imagine pe care Anamaria Prodan i-a manageriat-o la unele dintre cele mai cunoscute firme de piață, unde a devenit a ambasador al brand-urilor.

Citeste si: Alex Bodi a provocat un scandal uriaş! Iubitul Biancăi Drăguşanu s-a enervat pe cei care plâng moartea designerului Karl Lagerfeld: „Tu nu ai înțeles, retardatule!”

Citeste si: “Soţia” lui Aurelian Preda arată senzaţional! Mariela şi-a găsit liniştea în Italia: “Secretul fericirii este libertatea”

Citeste si: Fanii i-au făcut o primire fabuloasă Pluşicăi la revenirea de la „Puterea Dragostei”! Vezi ce surpriză a aşteptat-o pe Marina! VIDEO

Dan Alexa a spus totul despre Anamaria Prodan! ”Lumea vorbește multe” 

Cei doi colaborează împreună de aproape cinci ani și formează o echipă de neînvins. Drept dovadă, într-un interviu acordat recent, Dan Alexa a spus totul despre Anamaria Prodan. ”Lumea vorbește multe. Eu şi Anamaria Prodan suntem echipa perfectă. Ce am făcut nu vor putea să facă în 10 ani alţii. Ce performanțe am realizat eu în acești ani și ce am construit cu Anamaria Prodan nu văd sa mai facă vreo persoană curând. Anamaria Prodan este sufletul meu! E omul care a avut și are grijă de mine în fiecare secundă. Omul cu care mă sfătuiesc secundă de secundă. Anamaria Prodan este numărul unu în impresariatul românesc. Poate să vorbească oricine până se plictiseşte”, a declarat Alexa în Fanatik, motiv pentru agentă să fie fericită. ”Nu poate exista o mulțumire mai mare pentru un profesionist care își face meseria decât laudele celor cu care lucrează. Așa simte și Ana acum”, au conchis apropiatele impresarei pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: