Dan Bittman, surprins la cumpărături! Ce a făcut, de teamă să nu-și strivească fursecurile

Dan Bittman a fost filmat în parcarea unui cunoscut supermarket din București.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dan Bittman a fost surprins de paparazzi în timp ce era la cumpărături. Artistul a intrat într-un celebru supermarket din Capitală și a ieșit după câteva minute cu o plasă mare de cumpărături. Cântărețul și-a cumpărat și o cutie de fursecuri și, probabil de teamă nu le strivească în sacoșă, a ales să meargă cu ele în mână până la mașină.

Citeste si: Cum a fost surprinsă Alina Crișan, fosta membră a trupei ASIA! Blondina nu a mai rezistat în casă

Cum a reacționat soția lui Dan Bittman când a aflat că a fost înșelată

Liliana Ștefan este femeia alături de care Dan Bittman trăiește de trei decenii și care i-a oferit trei copii frumoși. Se pare că Liliana știa de relația pe care Dan Bitman o are de trei ani cu Monica Odagiu, o femeie cu 33 de ani mai tânără decât el.

Cu toate acestea, Liliana Ștefan a preferat să stea departe de gurile rele și să se ocupe de afacere și de cei trei copii. Surse apropiate cuplului au declarat că Liliana este afectată de ceea ce se întâmplă în relația ei cu Dan Bittman, dar nu va ieși niciodată în public să vorbească despre acest lucru.

fara descriere

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au declarat surse din anturajul acesteia, pentru Impact.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate