Dan Bordeianu, adevărul despre relația cu Adela Popescu! Care a fost motivul despărțirii: „S-a dus, s-a consumat...”

Dan Bordeianu și Adela Popescu s-au despărțit în anul 2007, la scurt timp după ce s-au logodit în secret.

adela popescu
Revederea dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu, la Vorbește Lumea[Sursa foto: Captura Video]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au cunoscut pe platourile de filmare, în anul 2004. Cei doi au jucat împreună în trei seriale și au ajuns cuplul preferat al telespectatorilor. Relația lor nu era un romantică numai în rolurile pe care le jucau, ci și în viața reală.

Anunțul că relația lor a ajuns la final în anul 2007 i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate în viață.

Într-un interviu din urmă cu câțiva ani, Dan Bordeianu a dezvăluit motivul pentru care relația cu Adela Popescu a ajuns la un sfârșit. Actorul a dezvăluit că plecarea lui din lumea televiziunii a avut impact foarte mare asupra relației lor. Adela Popescu a continuat să joace în continuare în seriale celebre.

„Sunt recunoscător pentru apariția în telenovele. Am învățat să nu mai bag în seamă ce vorbește lumea, acele păreri vin din frustrări. M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor.

E un mediu în care trăiești și se consuma acea relație”, a spus Dan Bordeianu, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

adela popescu
Revederea dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu, la Vorbește Lumea[Sursa foto: Captura Video]

Unde este acum Dan Bordeianu?! Actorul s-a mutat departe de Capitală

Dan Bordeianu a decis să se mute în județul Ilfov, în comuna Brănești, în casa primită moștenire de la tatăl său. După ce s-a retras din televiziune, actorul a luat decizia de a sta departe și de viața agitată din Capitală. 

Citeste si: Dan Bordeianu, in emisiunea Adelei Popescu. Ce marturisire i-a facut actorul dupa ani de zile de la despartire?

„Îmi place casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta voiau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să renovez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, a declarat Dan Bordeianu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adela Popescu a postat prima imagine de la ecograf cu cel de-al treilea copil! Fanii au rămas înduioșați

Adela Popescu și Radu Vâlcan se gândesc la numele celui de-al treilea copil! Iată cum vrea prezentatorul TV sa-l cheme pe micuț

Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil! Cu ce probleme se confruntă

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies