Dan Chișu a fost diagnosticat cu cancer. A riscat să rămână cu chipul mutilat

Celebrul regizor Dan Chișu a fost diagnosticat cu cancer de trei ori până acum.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Celebrul regizor Dan Chișu a fost diagnosticat cu cancer de trei ori. Puțini sunt cei care au știut despre acest lucru. În urmă cu cinci ani, regizorul Dan Chișu a fost diagnosticat cu cancer de piele. A aflat atunci, după ce o prietenă, medic, l-a chemat pentru o consultație. De atunci a început calvarul pentru regizor.

„A scos o lupă, s-a uitat. A zis: Da, vino mâine. Atunci m-am speriat”, a povestit Dan Chișu, pentru click.ro.

De atunci, regizorul a trecut prin trei intervenții chirurgicale. La începutul anului, bărbatul începuse să se simtă din ce în ce mai rău, astfel că a făcut iar o vizită doctorului.

Citeste si: Cuplu șoc în showbiz! După 8 ani, o artistă supersexy și-a găsit, în sfârșit, un iubit / EXCLUSIV

Citeste si: Fosta prezentatoare Laura Teodoru a născut! Prima imagine cu bebelușul

Citeste si: Tragedie în Capitală! Un tânăr a murit, iar altul a fost la un pas să-și piardă viața

„Aveam educația controlului medical anual și, în general, am grijă de sănătatea mea. Dar pielea am neglijat-o. Am zis că ce poate să mi se întâmple? Dacă nu mă lovesc, nu mă tai, sunt bine. Mi-a luat o probă pentru biopsie și în câteva zile m-a programat pentru intervenție”, a mai spus el.

Programarea la medic i-a făcut bine regizorului. El risca să rămână cu chipul mutilat. „Am avut noroc, pentru că puteam să întârzii cu diagnosticarea. Atunci mi-am dat seama că fiecare detaliu contează și că, mai importantă decât rezolvarea problemei, este prevenția. Cu cât ajungi mai devreme la medic, cu atât intervenția este mai ușoară”, a continuat Dan Chișu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate