Dan Chisu a tras spaima vietii in Bulgaria dupa ce a castigat o gramada de bani la un turneu de poker: “Erau niste indivizi destul de dubiosi. M-au si amenintat, deja intrasem in panica” | DEZVALUIRI

Acum mai bine de un an, Dan Chisu a tras spaima vietii in Bulgaria. Acesta a castigat un turneu de poker, dar a fost tachinat de bulgari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se pare ca fostul iubit al Mihaelei Radulescu a tras spaima vietii in Bulgaria. Dan Chisu a povestit ce s-a intamplat anul trecut, cand a participat la un turneu de poker la Varna. "Prima problema pe care am avut-o la Varna, pentru ca au fost mai multe, a fost ca la un moment dat existau niste atitudini la masa de joc pe care nu le intelegeam. A mai fost si atitudinea dealerilor care refuzau sa vorbeasca engleza cu ceilalti jucatori”, a povestit Dan Chisu pentru site-ul underthegun.ro. (vezi cum a umilit-o Dan Chisu pe Monica Gabor)

Dan Chisu a tras spaima vietii in Bulgaria: "A venit la un moment dat un rus si a incercat sa aplaneze conflictul"

Intrebat ce limba vorbeau dealerii, Chisu a dezvaluit: “Bulgara. A venit la un moment dat un rus si a incercat sa aplaneze conflictul. La masa finala erau 4 bulgari si un norvegian. Norvegianul a iesit, urmat de un bulgar iar cand am ramas 3, mi-am dat seama imediat ca sunt prins la mijloc. Am oprit jocul, am spus ca pe mine nu ma mai intereseaza sa joc acest joc. A venit un individ care a schimbat dealer-ul cu floor-ul. Jucatorii erau niste indivizi destul de dubiosi. M-au speriat intr-un fel, m-au si amenintat. Venisem cu masina la turneu, deja intrasem in panica.”

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate