Dan Chisu incearca sa se pastreze in forma prin alimentatie sanatoasa! Ce a cumparat de la supermarket VIDEO EXCLUSIV

De-a lungul timpului a fost cuplat cu multe dintre femeile frumoase de la noi. Niciuna nu a reusit insa sa-l duca la altar pe Dan Chisu pana la 62 de ani, cat are acum.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Cea care pare ca in ultima perioada l-a cumintit pe Dan Chisu este Alina Chivulescu, actrita cunoscuta din serialul “La bloc”, apropiatii spunand ca cei doi ar fi impreuna chiar de vreo 3 ani, insa au preferat sa-si tina relatia departe de ochii curiosilor.

Cuceritorul femeilor frumoase, asa cum poate fi numit Dan Chisu, se mentine bine si la 62 de ani, iar secretul sau pare a fi alimentatia, daca e sa tragem cu ochiul la sacosa sa de cumparaturi. El a fost surprins, zilele trecute, de paparazii WOWbiz.ro iesind dintr-un supermarket. Avea intr-o mana o cutie de suc natural, iar in celalalta o sacosa cu apa plata si cateva cutii de verdeturi.

Dan Chisu, la 62 de ani, s-a apucat de gastronomie

Dan Chisu este producator, regizor si actor de film. A infiintat Festivalul DAKINO destinat filmelor de scurtmetraj, insa in prezent este pasionat de gastronomie.

Printre femeile care i-au fost iubite lui Dan Chisu se afla Manuela Harabor, cu care are si un baiat pe care nu a vrut sa-l recunoasca), Mihaela Radulescu, Roxana de la Trident si vreo doua fotomodele.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate