Dan Ciotoi, suspect de cancer dupa ce sotia i-a cerut divortul: "De atunci a inceput totul. Am avut si o depresie"

Dan Ciotoi sustine ca toate necazurile din ultimul an i se trag de la divortul de sotia sa, de la dragoste, de la faptul ca a plecat de acasa cu o alta femeie.

Autor: A.N.C.
 
"Am avut o perioada cu o despartire, un divort si de aici a inceput totul. Am avut si o depresie. Am calcat stramb. Am fost plecat de acasa timp de doua luni, am incercat sa ma intorc la sotie,  insa usile erau inchise. M-a trimis la tribunal. Am fost casatoriti 30 de ani. Sunt momente pe care nu le poti stapani.
 
 
Cand te indragostesti ca un prost, dragostea te face sa nu mai gandesti normal, nu mai esti stapan pe tine. Nu am mai incercat pentru ca nu a fost singura. E greu sa le numar. Sotiei nu i-a scapat nimic. 
 

 

 
Acum nu imi mai doresc sa ma impac cu ea. Relatia nu mai poate fi cum a fost inainte si sigur lucrurile nu o sa mai mearga ca inainte. Cam un an mi-am dorit sa ma impac cu ea. Nu mai aveam chef de nimic, ma simteam ca un obiect, ma gandeam doar la anumite lucruri.
Pana nu am mers la psiholog nu mi-a trecut. N-as putea sa-i cer sa-mi fie alaturi in momentele astea, nu mai merit. Am copiii alaturi, am sora, frate. O alta femeie nu exista, este o teama, nu stiu daca imi mai doresc. Nu mai am incredere, in mine in primul rand. M-am cam obisnuit cu libertatea asta. Nu ma tem pentru viata mea. Totul s-a desfasurat in anul asta, de un an sunt in situatia asta"
, a spus Dan Ciotoi pentru WOWbiz. 
 
 
"Am avut si un accident, de la o groapa. Am avut noroc", a mai spus artistul.
 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies