Dan Negru a postat un mesaj dureros, la 11 de la moartea Mădălinei Manole: "Nu știam ce să-i răspund..."

Dan Negru a postat un mesaj pe contul său de socializare, la 11 ani de la moartea Mădălinei Manole.

Dan Negru, mesaj la 11 de la moartea Mădălinei Manole
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

În data de 11 iulie 2010, îndragita artistă Mădălina Manole pleca dintre noi. A fost găsită în casă fără suflare, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru familie, dar și pentru fanii care o îndrăgeau extrem de tare. 

La 11 de la moartea cântăreței, oameni din televiziune, prieteni sau apropiați și-au adus aminte de cea care a fost cândva Mădălina Manole. 

Dan Negru, mesaj la 11 de la moartea Mădălinei Manole

Printre persoanele care au transmis un mesaj pentru una dintre cele mai iubite artiste din România a fost Dan Negru. Pe contul său de socializare, prezentatorul de televiziune a transmis un mesaj dur. Se arată profund dezamăgit de jurnaliștii care o dădeau la o parte, în perioada respectivă, pe “Fata cu părul de foc”, așa cum o știa o țară întreagă. 

Citeste si: Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 54 de ani! Artista a murit la data de 14 iulie 2010

Își aduce aminte chiar de o conversație pe care a avut-o cu artista, atunci când aceasta l-a întrebat de ce televiziunile o evită.

Nu a putut să îi da un răspuns clar, astfel doar a tăcut. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

“O văd iar pe Mădăline peste tot. A murit în iulie. Am pus un articol de presă din 2002, când Mădălina avea 35 de ani și când ziarele spuneau că e «trecută de prima tinerețe»! Eu însumi nu știam ce să-i răspund când mă întreba de ce televiziunea o evită.

  Tăceam pe sistem corporatist când ti-e frică să spui adevarul 🤮  (…) #antiparastas #legendele #românia”, a scris Dan Negru, pe contul său de Facebook.

Scrisoarea lăsată de Mădălina Manole

A fost o zi neagră ziua de 14 iulie 2010. Mădălina Manole a fost găsită moartă în casă, chiar în ziua în care împlinise vârsta de 43 de ani. 

Cu doar câteva momente înainte de a-și pune capăt zilelor, a decis să lase un bilet pentru familie, dar și pentru cei care au îndrăgit-o o viață întreagă.

“Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Dan Negru, mesaj la 11 de la moartea Mădălinei Manole

Citeste si: Un nou scandal în familia Mădălinei Manole! Fratele artistei se plânge că fostul soț al acesteia l-a amenințat cu tribunalul!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli) şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Încă o dramă în familia Mădălinei Manole! Fratele artistei s-a separat de soție! ”Am pierdut tot ce iubeam! O căsnicie în plus sau în minus...”

Fratele Mădălinei Manole, mesaj dur după 11 ani de la moartea artistei: „NU cred în sinucidere!”

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri șocante despre Petru Mircea: „Petrică minciunică, ia-ți mama de mână și mergeți la biserică!”

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies