Dana Criminala îi dă ”fatala” lui Leo de la Strehaia: l-a chemat la tribunal și îi cere oficial divorțul! ”Prințul țiganilor”, părăsit de toate femeile după ce a rămas sărac

Dana Criminala a dat divorț de Leo de la Strehaia, după ce acesta a rămas fără bani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Leo de la Strehaia a fost părăsit de toate femeile din viața lui, după ce a rămas fără bani. Anca nu mai vrea să audă de el și a fugit la fiul ei, la Pitești, iar Dana Criminala a înaintat recent hârtiile de divorț.

Dana Criminala le cere judecătorilor s-o scape de Leo

Este oficial: Dana Criminala divorțează de Leo de la Strehaia ! Mihai Daniela Florentina, pe numele ei real, a înaintat hârtiile de divorț la Judecătoria Pitești, acolo unde aceasta domiciliază, pe data de 4 decembrie 2020. Divorțul este unul fără copii așa că putea fi realizat mai ușor la notar, însă pentru asta ambii soți trebuie să-și pună semnătura pe acordul de separare. Se pare însă că acest lucru nu s-a întâmplat, așa că femeia n-a mai așteptat și a mers la Instanță să ceară desfacerea căsătoriei. Leo de la Strehaia și Dana Crimnala au fost căsătoriți timp de patru ani.

Leo de la Strehaia divort
Dana Criminala a băgat divorț de Leo de la Strehaia

Citeste si:Împăcare istorică. Leo de la Strehaia și Anca sunt din nou împreună: ”Dana Criminala nu mă mai suna”

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

Neînțelegrile dintre cei doi nu sunt unele noi. În primăvara anului 2019, Leo de la Strehaia anunța că a depus cerere de divorț pentru că nu se mai înțelege cu aleasa lui. Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar după câteva luni, Leo de la Strehaia și-a schimbat din nou statutul de pe Facebook în ”căsătorit”.

Cei doi au mai mers în câteva vacanțe împreună, însă banii lui Leo s-au terminat iar acum lucrurile par destul de clare: Dana nu prea mai are de ce să stea cu playboy-ul de la Strehaia.

Citeste si:Leo de la Strehaia și-a umilit fiul! ”Nu se știe dacă e al lui”

Leo de la Strehaia s-a iubit și cu fiica Danei

Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au căsătorit civil pe 30 decembrie 2016, la Starea Civilă Ploiești.

Vestea a venit oarecum surprinzător, mai ales că Leo era cunoscut pentru relația pe care a avut-o cu fiica Danei, Renata Gheorghe.

Renata Gheorghe
Leo s-a iubit și cu Renata, fiica Danei

În prezent, Leo și Dana trăiesc separați. Leo s-a întors la palatul de la Strehaia, după ce a cheltuit toți banii primiți moștenire pe chefuri, mașini scumpe și femei frumoase. El încearcă acum să valorifice ultimul lucru care i-a rămas: a scos vila părintească la vânzare pentru 2 milioane euro. Chiar dacă ar găsi un cumpărător, ”prințul” are o problemă:casa este pe numele Ancăi, femeia cu care este căsătorit după ”legea țignească”, iar aceasta nu vrea în ruputul capului să-i predea actele. Pentru a evita scandalul cu Leo, Anca s-a refugiat la Pitești, la fiul ei, Alin, lăsându-l singur pe Leo la Strehaia.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Milionarul Dan Nicorescu, primele imagini după ce a fost jefuit și încătușat de hoți. Cum arată a doua zi după teribilul atac - EXCLUSIV

Leo de la Strehaia și Patroana s-au făcut de râs! Au văzut struțul și au vrut să îl mănânce, la Zoo

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Ne confruntăm cu o nouă pandemie! Mai poate fi oprit SUPER Coronavirusul?

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies