Dana Deac a trecut printr-o alta experienta traumatizanta ”Am facut asta intr-o stare de transa”

Dana Deac a trecut in ultimii ani prin experiente traumatizante, dupa ce a fost diagnosticata de cinci ori cu cancer.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Dana Deac a fost una dintre primele vedete tv care a vorbit deschis despre boala sa, in urma cu mai bine de 10 ani. Realizatoarea unor emisiuni tv de investigatie, Dana Deac a fost diagnosticata atunci cu un cancer la san.

A fost operata, a facut chimioterapie si iradieri. Medicii i-au spus atunci ca a invins boala. Numai ca boala a recidivat si nu o data, ci de cinci ori!

La finalul anului trecut, Dana Deac s-a supus unui tratament extrem de dur, in Turcia. Inainte de asta, Dana Deac si-a facut un blog unde a decis sa-si povesteasca experientele in lupta sa cu boala, pentru a da putere astfel si altor oameni aflati intr-o situatie similara cu a ei.

 

Dana Deac a trecut printr-o experienta traumatizanta! Ce a simtit cand a ajuns la locul tragediei din 11 septembrie

Zilele trecute insa, Dana Deac a povestit o alta experienta de-a sa, una care a marcat-o, desi nu a avut legatura cu boala sa. Fosta jurnalista a povestit momentul in care, la cinci ani, dupa atentatele de la 11 septembrie din SUA, a fost sa viziteze locul tragediei. 

“Am fost la Ground Zero la cinci ani dupa atentate. Era o groapa imensa, strict delimitata. Am urcat intr-una din cladirile invecinate pentru a vedea mai bine locul. Am facut asta ontr-o stare de transa. Plangeam continuu. Nu ma puteam opri. Simteam o durere surda in tot corpul. Prietenii mei new yorkezi nu s-au panicat. Multi din cei pe care i-am insotit la Ground Zero erau devastati de tragedia care vibra inca in aer”, a povestit recent, Dana Deac, pe pagina ei de socializare.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate