Vedete

Dana Deac a trecut printr-o alta experienta traumatizanta ”Am facut asta intr-o stare de transa”

Dana Deac a trecut in ultimii ani prin experiente traumatizante, dupa ce a fost diagnosticata de cinci ori cu cancer.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Dana Deac a trecut printr-o alta experienta traumatizanta ”Am facut asta intr-o stare de transa”icon photo
Dana Deac a fost una dintre primele vedete tv care a vorbit deschis despre boala sa, in urma cu mai bine de 10 ani. Realizatoarea unor emisiuni tv de investigatie, Dana Deac a fost diagnosticata atunci cu un cancer la san.

A fost operata, a facut chimioterapie si iradieri. Medicii i-au spus atunci ca a invins boala. Numai ca boala a recidivat si nu o data, ci de cinci ori!

La finalul anului trecut, Dana Deac s-a supus unui tratament extrem de dur, in Turcia. Inainte de asta, Dana Deac si-a facut un blog unde a decis sa-si povesteasca experientele in lupta sa cu boala, pentru a da putere astfel si altor oameni aflati intr-o situatie similara cu a ei.

Dana Deac, pe vremea cand realiza emisiuni la tv
Dana Deac, pe vremea cand realiza emisiuni la tv

 

Dana Deac a trecut printr-o experienta traumatizanta! Ce a simtit cand a ajuns la locul tragediei din 11 septembrie

Zilele trecute insa, Dana Deac a povestit o alta experienta de-a sa, una care a marcat-o, desi nu a avut legatura cu boala sa. Fosta jurnalista a povestit momentul in care, la cinci ani, dupa atentatele de la 11 septembrie din SUA, a fost sa viziteze locul tragediei. 

“Am fost la Ground Zero la cinci ani dupa atentate. Era o groapa imensa, strict delimitata. Am urcat intr-una din cladirile invecinate pentru a vedea mai bine locul. Am facut asta ontr-o stare de transa. Plangeam continuu. Nu ma puteam opri. Simteam o durere surda in tot corpul. Prietenii mei new yorkezi nu s-au panicat. Multi din cei pe care i-am insotit la Ground Zero erau devastati de tragedia care vibra inca in aer”, a povestit recent, Dana Deac, pe pagina ei de socializare.
 

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune