Vedete

Dana Săvuică arată senzaţional la 48 de ani, dar Iulia Albu a desfiinţat-o fără milă. Uite ce ţinute ale vedetei au primit celebrul trofeu "BAU"! "Pantalonul nefericit" FOTO!

Iulia Albu a desfiinţat-o pe Dana Săvuică. Uite ce a spus despre ţinutele ei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Nici cei mai mari cârcotaşi nu ar putea să spună că Dana Săvuică, prima femeie din România care a apărut dezbrăcată pe coperta unei reviste pentru bărbaţi, nu arată "criminal" şi acum, la 48 de ani. Vedeta are o greutate de invidiat, trupul tonifiat şi un zâmbet molipsitor.

Si aici ne oprim cu bine meritatele complimente, căci în privinţa stilului vestimentar ne declinăm competenţa de a ne da cu părerea.

O lăsăm în schimb pe Iulia Albu să ia cuvântul şi să comenteze, în stilul ei inegalabil, două dintre ţinutele purtate recent de Dana. Din păcate, verdictul fashion editor-ului pentru protagonista noastră este dezastruos.

Iulia Albu a desfiinţat-o pe Dana Săvuică. "Aş putea scrie romane despre această ţinută"

"Nu ne putem abţine să comentăm 2 poze cu Dana Săvuică, mai ales cu unele atât de ofertante ca cele de faţă. În vine foarte greu să mă concentrez pe una din ele, dar vom începe totuşi cu prima. Nici nu mai ajung să văd blana din cauza combinaţiei profund depresive dintre pantalon cu dungi şi dungile din ţesătura maletei. Mă rog, fiecare cu dungile lui.

 

Din dungă în dungă ajungem inevitabil la accesorii… a căror tristeţe mă deprimă. Discret, de sub pantalonul nefericit, îşi iţeşte “capul”, irefutabil, un pantof într-un auriu incert. Aş putea scrie romane despre această ţinută care ar provoca depresii “suprabacoviene”, însă realitatea ne trimite la cea de-a doua ţinută compusă dintr-o fustă de vară purtată cu o maletă de toamnă, o pereche de cizme de acum 100 de ani şi o pălărie la fel de nefericită ca Dana când va vedea verdictul din această săptămână: BAU!

Am uitat geanta? Nu, mulţumesc.", a scris Iulia Albu pe site-ul ei, iuliaalbu.com

Galerie foto  Urmatorul articol