Dana Săvuică dă toţi banii pe călătorii: „Nu mă mai interesează chestiile materiale”

Dana Săvuică preferă să investească în călătorii.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Dana Săvuică conseidera că, în zilele noastre, călătoriile în străinătate nu mai reprezintă un lux. Ea a mers în Egipt şi călătoria a costat-o în total aproape 1000 de euro. 
 
„Un circuit de 11 zile cu avion dus-întors, cu hotel de 4-5 stele all-inclusive, am mers cu vaporul pe Nil, am mers cu trenul, am mes cu autocarul, am mers la sfinx, la piramide... Toate chestiile astea la un loc - aproape 1000 de euro. Cu totul inclus”, a spus Dana. 
 
Vedeta a dezvăluit că nu are un loc preferat. ”Fiecare destinaţie a fost un loc de vis e pentru ca eu încerc să văd mereu lucrurile frumoase”, a spus ea. 
 
„Îmi place foarte mult aici, ţară mai frumoasă ca a noastră nu există şi pofta de a călători este şi mai mare când ştiu că am la ce reveni. (...) Nu am rate. E adevărat că nu mai pun preţ, banii pe care îi muncesc îi pun unul peste altul şi căcătoresc. Nu îmi mai fac rate nici pentru case, nici pentru maşini. Nu mă mai interesează chestiile materiale. Spre deosebire de faraoni care îşi luau după ei toate lucrurile în mormânt, eu nu cred în chestia asta. Nu mergem cu ele pe lumea cealaltă. Si o viaţă am şi vreau să o trăiesc frumos”, a declarat ea. 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate