Dani Mocanu a rupt tăcerea! Ce a mărturisit despre incidentul de la Londra şi despre acuzele că ar fi furat 6000 de lire

Dani Mocanu a vorbit despre cel mai recent incident petrecut într-un club din Londra, unde a avut de susţinut un eveniment.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Dani Mocanu a vorbit despre un incident recent la care a luat parte în Londra. Artistul a mers până acolo pentru a susţine un spectacol alături de trupa sa. Din păcate, însă, pentru Dani Mocanu această experienţă nu a fost una plăcută, deoarece patroana clubului din Londra l-ar fi acuzat că a fugit cu banii, în jur de 5-6000 de lire sterline. Cântăreţul a rupt tăcerea şi a povestit pas cu pas tot ce s-a întâmplat.

„Am avut un eveniment la Londra şi s-au întâmplat câteva pe acolo, vreau să vă explic în mare parte ce şi cum. Aseară a făcut cineva un live de la Londra şi a vorbit urât de mine, cum că am fugit de la cântarea respectivă cu bani şi că nu am plătit băieţii. Că am plecat cu 5-6 mii de lire. (…) Sâmbătă acum am avut eveniment la Londra, la un local ok de acolo. Unul din băieţii mei a fost invitat să cânte acolo, am luat legătura prin el. I-am spus băiatului să nu discute el aspectele despre bani, că le discut eu.

Am ajuns şi eu la Londra. Băiatul respectiv e tot lăutar, era, între ghilimele, ca un patron de acolo. M-a întrebat cum facem banii.

Mie mi s-a părut ciudat. Poate greşesc! I-am zis: eu jumătate cu tine nu fac. Dacă ar fi fost să fac aşa, şi ştiam asta din România, nu mai veneam. I-am zis că dacă fac treabă, nu plec până nu sunt ei mulţumiţi. (…) I-am spus că ei nu am primit banii de la patroană, doar avansul. Banii înainte. L-am văzut că s-a schimbat aşa. S-a dus, a luat banii, mi-a dat banii, totul ok.
Ne-am apucat de cântat, cam 50 de minute, o oră. Vreau să spun că s-au făcut câţiva bănuţi.

Primeam bani non-stop. Eu cântam în continuare. Băiatul acesta a venit la urechea mea şi mi-a spus gata, trebuie să facem şi noi melodiile. Am zis că nu e ok să mă opresc acum. I-am făcut un semn că nu mă opresc. După ce am cântat, vine patroana şi îmi spune că nu mai e licenţă să mai cânt, că după ora 1 şi jumătate vine poliţia şi nu ştiu ce.

Am încheiat. A luat băiatul acesta microfonul şi a început să cânte. Cum? Nouă patroana ne-a spus că s-a încheiat programul. Apoi m-am dus la hotel şi am vrut să plec direct la aeroport. Nu e normal să mă oprească din cântat. Când am ajuns în ţară, fratele meu a văzut că cineva face live şi vorbeşte urât despre mine”, a spus Dani Mocanu, conform Cancan. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Reguli esentiale de care sa tii cont in alegerea unei rochii de seara elegante

Nuţi, din nou lângă Anamaria Prodan

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Nenorocirea care va lovi crunt România! Greşeala imensă a Guvernului. Totul este o minciună

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Taxa ascunsă pe care o ia CNAS românilor. Dezvăluirile sunt revoltătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies