Dani Mocanu intră în lumea designerilor vestimentari! Manelistul este decis să își facă o linie de haine cum nu s-a mai văzut

Dani Mocanu, cel mai de succes manelist al momentului de la noi, a luat, zilele trecute, o decizie incredibilă, el fiind hotărât să își diversifice afacerile la modul cel mai serios.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Astfel, a dezvăluit manelistul Dani Mocanu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, de curând a lansat primele produse dintr-o linie vestimentară d elux, dedicată fanilor lui.

Citeste si: Imagini fabuloase. Dani Mocanu, dedicație specială pentru None și Andy de la "Puterea Dragostei"! Cei doi foști concurenți au fost vedetele serii

Citeste si: De ce a renunțat Dani Mocanu la concertul de la Sala Palatului! Declarații în EXCLUSIVITATE

Citeste si: Veste proastă pentru fanii lui Dani Mocanu! Concertul de la Sala Palatului al manelistului a fost anulat

”Momentan am lansat doar patru feluri de tricouri. Prețul e puțin mai mare, costă 79 de lei, dar asta pentru că materialele și felul în acre sunt imprimate sunt de cea mai bună calitate. Am făcut-o la cererea fanilor, dar o voi extinde pentru toată lumea”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz.ro, Dani Mocanu.

Mai mult decât atât, ne-a mai mărturisit manelistul, liniile vestimantare pe care le-a gândit sunt dedicate tuturor celor care au un anumit model în viață. ”Colecțiile mele de haine, fără să mă laud că sunt vreun designer, vor fi făcute special pentru cei care au adoptat o viață mai ... de cartier. Adică, chiar dacă vor fi și elegante, pentru că voi face și costume, vor avea, de fiecare datăp, un mesaj dur, unele chiar la adresa Poliției sau procurorilor. Normal, pe lângă costume, tricouri, voi face și treninguri, și bluze, și veste și... știu eu, șosete. Tot. Și toate vor avea un mesaj în stilul în care mi-am obișnuit fanii și urmărotorii. Nu vor fi ieftine, dar nici scumpe, vor fi de... fițe”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Dani Mocanu. De altfel, recunoaște el, afacerea pe care a pus-o la cale îi ocupă enorm de mult timp, el fiind, de câteva săptămâni, departe de studio, în ciuda faptului că, de curând, a mai lansat o melodie care, în doar câteva zile, a depășit un milion de vizualizări în Youtube.

Problemele cu legea l-au făcut mai ascultat decât orice alt artist român

Se pare că nici problemele cu legea nu i-au stopat ascensiunea cântăreţului de manele Dani Mocanu. Acuzat de proxenetism şi trafic de persoane, cu averea aflată sub sechestru şi cu lumina reflectoarelor asupra sa, cântăreţul a reuşit să devină cel mai ascultat artist român de pe Youtube, în cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se află Smiley - 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna - 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi, semn că Dani Mocanu se bucură de un succes uriaș.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate