Dani Mocanu le-a dat umilinţă lui Smiley sau Innei: ”Mulţumesc lui Dumnezeu”

Dani Mocanu reuşeşte, pentru al doilea an consecutiv, să se menţină în fruntea topului celor mai ascultaţi artişti de la noi din ţară, depăşindu-i pe Simley, Inna sau Andra.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Conform topurilor întocmite de Zelist, pe platforma Youtube de la noi, cântăreţii de la noi se bucură de un succes uriaş, iar primul în top este manelistul Dani Mocanu, semn că genul muzical reprezentat de el este extrem de bine primit de public.

Astfel, în categoria artiştilor, manelistul Dani Mocanu se află pe primul loc în topuri, reuşind să surclaseze artişti recunoscuţi precum Smiley, Inna sau Andra. Astfel, Dani Mocanu Oficial se află pe primul loc cu 89,6 milioane de vizualizări pentru 19 clipuri şi aproape 928.000 de abonaţi. Interesant este însă că numărul abonaţilor săi este mai mic decât cel al Innei care are 3,8 milioane de abonaţi pe YouTube, dar după media de vizualizări se află pe locul trei, cu 68,2 milioane de vizualizări pentru 28 de clipuri. Ocupantul locului 2, Smiley, se poate lăuda cu mai bine de 20 de milioane de vizualizări mai puţin faţă de Dani mocanu, el reuşind să strângă ”doar” 68,36 milioane de vizualizări. Clasamentul este completat de Carla`s Dream (locul 4, 68 de milioane de vizualizări) şi de Andra (locul 5, 43 de milioane de vizualizări).

fara descriere
”Mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu pentru faptul că mă ţine sănătos şi îmi dă putere de muncă, iar apoi vă mulţumesc vouă celor de acasă pentru faptul că îmi urmăriţi activitatea zilnic şi m-aţi ridicat deasupra tuturor! Am terminat şi anul acesta tot pe primul loc în România cu cele mai multe vizualizări indiferent de genul muzical. Promit şi anul ce vine multe, multe HITURI, aşa cum v-am obişnuit”, a spus Dani Mocanu, manelistul care, de ani buni, este considerat un adevărat fenomen al Youtibe în România.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate