Dani Mocanu n-a ținut cont de pandemie. Cum și-a umilit rivalii

Dani Mocanu a dat lovitura în perioada pandemiei. Solistul e printre puținii soliști care produce bani și din carantină.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Dani Mocanu n-a ținut cont de pandemie. Cum și-a umilit rivalii
Dani Mocanu n-a ținut cont de pandemie. Cum și-a umilit rivalii


In articol:

Dani Mocanu arată de ce este regele manelelor. Pandemia de coronavirus din România nu a generat numai situații neplăcute, căci unii artiști au ajuns să obțină sume impresionante în conturi în urma melodiilor lansate. Dani Mocanu pare să fie cel mai câștigat artist din România. 

În vremea pandemiei de coronavirus, Dani Mocanu a reușit să dobândească venituri impresionante de pe urma pieselor pe care le-au lansat.

Dani Mocanu a făcut zeci de mii de euro din casă

Potrivit statisticilor Youtube, artiștilor le-au intrat în conturi sume frumușele și nu au niciun motiv să se plângă, căci fanii lor sunt în extaz ori de câte ori aceștia lansează câte o melodie pe piața muzicală românească.

Dani Mocanu:
– „Nimic nu mă oprește”: câștiguri între 1.400 – 11.100 dolari

– „Fără număr”: câștiguri între 2.900 – 23.400 dolari

– „Nu mă duc la școală”: câștiguri între 1.500 – 11.900 dolari

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Acestea sunt doar câteva dintre melodiile lansate de Dani Mocanu, în timpul pandemiei de coronavirus, melodii care i-au adus artistului aceste sume consistente.

Dani Mocanu n-a ținut cont de pandemie. Cum și-a umilit rivalii
Dani Mocanu n-a ținut cont de pandemie. Cum și-a umilit rivalii

Smiley, mult sub Dani Mocanu

Ca o comparație, Smiley se află departe de Dani Mocanu. Ce e drept, are la activ o singură melodie. 

– Smiley & Cabron: „Cine-i salvează pe eroi?” – Câștiguri între 169 – 1.400 dolari.

Dani Mocanu este artistul care ajunge extrem de des pe locul 1 în trendingul de pe Youtube, iar piesele sale devin virale. Manelistul are un public extrem de permisiv și știe exact ce trebuie să scoată pe piața muzicală, pentru a le fi pe plac fanilor săi.

Și Smiley este iubit și apreciat de publicul lui. Cu toate că cei doi artiști au avut mesaje diferite în melodiile lansate în timpul pandemiei de coronavirus, este bine, totuși, că fiecare are nișa lui de ascultători, așa că nu au de ce să se plângă. În timp ce Smiley pune în lumină, prin piesele sale, lucruri emoționante din viață, legate de iubire, reușite și familie, Dani Mocanu mizează pe… valoare, talent, bani, femei și ilegalități!

Dani Mocanu, amendat după ce a fost prins fără declarația pe propria răspundere

Ca urmare a măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19, românii nu mai au voie să iasă din casă după ora 22.00, fără un motiv întemeiat. Dani Mocanu nu a ținut, însă, cont de restricția impusă prin Ordonanța Militară nr. 2 și, într-una din serile trecute, a ieșit la plimbare, sperând să scape de plictiseală.

Cântărețul de manele a avut, din păcate pentru el, ghinion, poliția reperându-l în trafic și oprindu-l pentru control. Dani Mocanu nu avea asupra lui nici buletinul de identitate, dar nici declarația pe propria răspundere, obligatorie pe perioada stării de urgență când părăsești domiciliul. Astfel că oamenii legii, fără niciun fel de regret, l-au amendat pe bună dreptate.

Dani Mocanu n-a ținut cont de pandemie. Cum și-a umilit rivalii
Dani Mocanu n-a ținut cont de pandemie. Cum și-a umilit rivalii

ani Mocanu s-a supărat, însă, foarte tare, fiind, pur și simplu, contrariat de faptul că a fost sancționat contravențional. Pe contul personal de socializare, manelistul a anunțat că așteaptă scuze de la cel care a “îndrăznit” să-l amendeze.

”De obicei, polițistii din România nu mă deranjează în trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amenda… În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”, a notat pe contul său de socializare Dani Mocanu.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Mihai Gâdea a părăsit platoul emisiunii Sinteza Zilei, în direct! Ce s-a întâmplat cu celebrul prezentator: „Stați! E ceva important...”

Inna, IZOLATĂ 3 săptămâni într-o casă de la marginea Capitalei! "Iubitul meu a fost..." | INTERVIU EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies