Dani Mocanu, pus pe scandal după ce s-a zis că ar fi fost bătut de alt manelist: ”Mă bat singur cu 25-30, din toate genurile muzicale”

Dani Mocanu a reacționat imediat după ce în presă au apărut informații că ar fi fost pocnit de Miraj, fratele lui Tzancă Uraganul, la o petrecere care ar fi avut loc acum câteva săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Normal, Dani Mocanu a ținut să își apere statutul de dur al lumii manelelor și, pe contul său de socializare, a explicat ce s-a întâmplat, negând categorit toate informațiile cu privire la ”corecția” care i-ar fi fost aplicată.

Citeste si: Dani Mocanu, umilit în public de Miraj, fratele lui Tzanca Uraganul. Totul a pornit de la o femeie: „I-a dat două palme și l-a scuipat”

Citeste si: Tzanca Uraganul riscă să fie băgat la închisoare! Manelistul a încercat să-i ofere mită unui poliţist care l-a oprit pentru că a tăiat linia continuă cu un Rolls-Royce!

Citeste si: Imaginile care l-au băgat pe Dani Mocanu în bucluc! Din cauza unor fotografii, procurorii au pornit ancheta si îl acuză de proxenetism

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

”A apărut o știre cu mine cum că între Crăciun și Revelion aș fi avut o altercație cu Miraj, unul dintre colegii noștri, un lăutar. (...) Am citit că m-ar fi scuipat și mi-a dat două palme din cauza unei fete. Ideea e în felul următor: în primul rând, pe mine nu au cum să mă bată șmecherii din țara asta, d-apăi lăutarii”, a explicat Dani Mocanu. Mai mult, deranjat de ideea că ar fi fost umilit, Dani Mocanu a explicat că el nu s-ar juca în asemenea situații și că un eveniment de genul acesta s-ar transforma într-un adevărat carnagiu.

”Dacă vreodată în viața mea se întâmplă să iau vreo palmă, vreun pumn, vreun scuipat de la cineva, sunt pregătit să dau și cu toporul în cap, și cu pistolul, și cu cuțitul, și cu pumnul, cu ce vreți voi. E normal, pentru familia mea, pentru mine, pentru liniștea mea, e normal să îmi apăr dreptatea și demnitatea mea de om și să câștig respectul meu”, a spus Dani Mocanu.

Mai mult decât atât, pentru a-și demonstra bărbăția, Dani Mocanu a fost tranșant: ”Mă bat singur cu 25-30, din toate genurile muzicale”.

Ce s-a întâmplat între Dani Mocanu și Miraj, fratele lui Tzanca Uraganul

De curând au apărut informații cum că fratele lui Tzanca Uraganul s-a năpustit asupra lui Dani Mocanu și i-a dat două palme și l-a scuipat. Din fericire, susține cancan.ro, cei din jur au intervenit imediat și i-au potolit pe cântăreți. Se pare că Dani Mocanu ar fi încercat să intre în vorbă cu iubita lui Miraj și de aici până la o rivalitate în toată regula nu a mai fost decât un pas.

 

Dani Mocanu, săltat de mascați pentru un clip

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, faptă prev. de art. 369 Cod penal”, este anunțul făcut de autorități cu privire la Dani Mocanu, anul trecut. După ce a stat la audieri aproape 12 ore, Dani Mocanu a fost eliberat de procurori, urmând ca, pe 2 septembrie, să revină la București pentru noi audieri.

”Sunt, deja, foarte obosit, subiectul e dificil. Nu am nicio interdicție. Mi-au dat drumul după 24 de ore și am mers direct acasă. Au stabilit un termen pentru data de 2 septembrie, va trebui să mă prezint la Procuratură ca să continuăm povestea”, ne-a spus, sfârșit de oboseală, Dani Mocanu. Mai mult, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, celebrul manelist a mai făcut o serie de precizări. ”Ce se întâmplă este foarte absurd, dar, legea spune că eu risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”, ne-a mai spus Dani Mocanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate