Dani Otil, dezvaluiri despre duminicile in relatie cu Flavia: "Eu ma joc pe tableta, tu faci mancare!"

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDani Otil s-a tinut de glume si in a doua zi de Craciun. Pasionat si de jocuri pe tableta, prezentatorul i-a marturisit Flaviei ca asta e una din pasiunile cu care trebuie sa se obisnuiasca. (Dani Otil, discutie... indecenta cu Flavia! I-a facut un cadou si apoi i-a spus ca vrea sa ii multumeasca pentru gest cu... gura!)

"Flavia, trebuie sa te obisnuiesti daca vrei sa stai in casa cu un baiat ok, care merge la sprit. Am trecut la nivelul urmator. Asa ar arata duminicile noastre: eu pe tableta, trecand niveluri, tu la bucatarie. E buna asta... Pana la 40 de ani, ca apoi ma las de jocuri. Am o obsesie: daca ma joc si nu trec un nivel, nu dorm, nu merg la toaleta. Vrei sa facem totul impreuna?", a spus Dani in gluma.

"Nu exista asa ceva. Nu, mi s-ar umfla vena. Nu ai voie. Uite, ce poti sa faci? Trebuie sa faci lucruri constructive, nu prostia asta. Iesim la cumparaturi, gatim, facem chestii reale. Eu gatesc, tu speli vasele. Daca vrei scandal, apuca-te de dintr-astea", i-a replicat Flavia, pe un ton ferm.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate