
kanald.ro
Dani Oțil și Răzvan Simion
Vedete
Soțul Gabrielei Prisăcariu a fost luat în vizor de colegul lui de platou.
Dani Oțil a vorbit în nenumărate rânduri despre afacerea pe care o are în Capitală, în cadrul matinalului pe care îl moderează. După mai multe serii de glume pe seama salariilor pe care le plătește angajaților și a preparatelor cu care clienții se pot delecta, în presă au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora o supă costă 100 de lei în restaurantul acestuia.
Răzvan Simion nu a putut să treacă cu vederea faptul că în presă au apărut mai multe articole despre presupusul preț al unei supe, la restaurantul colegului său.
"Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă:
– Prețul?
– 100 de lei!
Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.
– Păi la prețurile astea!
Dar chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu 'Cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil!", a spus Răzvan Simion, în cadrul emisiunii pe care o moderează.
Răzvan Simion
Prețul unei supe la restaurantul lui Dani Oțil nu a fost singurul subiect despre care s-a speculat în presă.
Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite, ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta.", a mai spus Dani Oțil, în cadrul aceleiași emisiuni.
Dani Oțil