Iubita Dani Otil
Gabrile Prisacariu, iubita lui Dani Otil, se pregateste de nunta

Vedete

Dani Oțil, petrecere nebună de ziua lui! Fără distanțare socială, dar cu distracție la maximum

Dani Oțil a împlinit 40 de ani și, pentru prima oară, a organizat o petrecere de zile mari, în ciuda faptului că, teoretic, ar fi trebuit să respecte ideea de distanțare socială. Dar, e adevărat, distracția a fost la cote înalte de-a lugul celor câteva ore petrecute într-unul dintre restaurantele de lux din Nordul Capitalei.

Dani otil
Dani Otil, petrecere nebuna

Având-o alături, așa cum e și normal, pe superba sa logodnică, fotomodelul Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil a pus la cale o petrecere nebună în seara zilei în care a împlinit 40 de ani.

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Flavia Mihășan și Dani Oțil! Ce spune mereu prezentatorul când este întrebat de fosta asistentă tv

Citeste si: Lidia Buble, urare emoționantă pentru Răzvan Simion! Celebrul prezentator a împlinit 40 de ani

Citeste si: Margherita, taxată dur de Dani Oțil. Prezentatorul TV s-a luat de fiica Clejanilor în direct: „O să fiu sincer cu tine...”

”De la 18 ani nu am făcut o asemenea petrecere”, a răcnit Dani Oțil, simpaticul prezentator al matinalului Antelelor. Și, chiar așa a și fost, având în vedere că vedeta TV, pe lângă dansurile languroase cu frumoasa lui logodnică, Gabriela Prisăcariu, a avut grijă ca distracția să fie la maximum.

Iar printre invitații care au făcut show la ziua de naștere a lui Dani Oțil s-au numărat și ”gemenele sexy” ale showbiz-ului, Raluka și Ana Baniciu, prima dintre ele făcând un show de neuitat și pe scenă.

Normal, la împlinirea celor 40 de ani, Dani Oțil a avut și alți artiști, de calibru, iar Irina Rimes, secondată de frumoasa Raluka, au cântat până la epuizare melodii d epetrecere, iar matinalul de la Antena 1 a avut grijă să le încurajeze constant și, mai mult chiar, le-a ăus față în față cu un alt cântăreț, specializat în acest tip de muzică, care, alături de formația lui, a avut

grijă să fie o atmosferă de veselie întreaga seară.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

 

Dani otil
Dani Otil si iubita lui, nedespartiti

Cine este logodnica lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu

Iubita lui Dani Oțil este fostă concurentă de la show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Gabriela Prisăcariu a apărut, acum câteva luni, și în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” într-un sacou negru, cu un decolteu adânc, la care nu și-a pus sutien. Când și-a văzut iubita atât de dezgolită, Dani Oțil și-a pus mâna la ochi și apoi în cap, spre amuzamentul colegilor și spectatorilor, iar apoi a plecat imediat din platou, prezentatorul TV luând decizia să se retragă în spatele camerelor.

Frumoasa lui iubită a plusat și s-a schimbat apoi într-o rochie transparentă de culoare neagră, pe sub care avea un body. Dani Oțil nu s-a putut abține și a început să urle ca lupii, din spatele camerelor, iar Răzvan nu a pierdut ocazia de a-l ironiza: „Nu vrea să vină, că e sălbatic”. Gabriela Prisacariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992. Iubita lui Dani Oțil,  Gabriela Prisăcariu, a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București și, de curând, s-a logodit cu matinalul.