Dani Otil si Flavia au petrecut Craciunul impreuna! Au fost surprinsi intinsi pe canapea!

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Mai lasăm un pic telefoanele alea din mână?
Ne-a prins Crăciunul iar cu nasul in ele? Pe bune... Care e faza cu urarea aia audio cu un pian si o voce groasa care spune ca "nu avem nevoie de lucruri scumpe in viaţă..."???
O primesc de la doua persoane din trei. E ceva concurs? Sau se da cu textul "trimite-o la 15 prieteni altfel iti merge prost tot anu"? Pe bune. Are aproape un minut. O am de la vreo 200 de oameni si inca o primesc. Daca o ascult in mod corect pana la capat... Pierd sarmalele de pranz si cina. Si sarmalele nu sunt scumpe in viaţă deci am nevoie de ele.
Nu mi-o vindeţi pe aia cu "le scriu celor dragi". Pe dracu... Daca iti erau dragi... Ajungeai la ei de pe 24 pana pe 3. Uite mi-au ieşit doua versuri :). Hai sa incheiem(anul) pozitiv. Lasati naibii urările pe fb si watsup. Mergeţi sa va vedeţi părinţii si bunicii. Daca va calculaţi cate Crăciunuri mai prind ei pe pământul asta o sa va buşeasca plansul... Si o sa mâncaţi sarmale cu lacrimi. Îmbrăţişarea face mai mult decat o pereche de ciorapi. "Mai venim pe la voi pana de Paşte" face mult mai mult decat orice cadou.
Nu le mai trimiteţi gifuri cu beculete... Părinţii noştri nu au softul updatat sa le stocheze in suflet.

Dani Otil si Flavia au petrecut una dintre zilele de Craciun impreuna. Prezentatorul a postat pe contul de socializare imaginea impreuna cu mesajul savuros:

"Mai lasăm un pic telefoanele alea din mână? Ne-a prins Crăciunul iar cu nasul in ele? Pe bune... Care e faza cu urarea aia audio cu un pian si o voce groasa care spune ca "nu avem nevoie de lucruri scumpe in viaţă..."??? O primesc de la doua persoane din trei. E ceva concurs? Sau se da cu textul "trimite-o la 15 prieteni altfel iti merge prost tot anu"? Pe bune. Are aproape un minut. O am de la vreo 200 de oameni si inca o primesc. Daca o ascult in mod corect pana la capat... Pierd sarmalele de pranz si cina. Si sarmalele nu sunt scumpe in viaţă deci am nevoie de ele.

Nu mi-o vindeţi pe aia cu "le scriu celor dragi". Pe dracu... Daca iti erau dragi... Ajungeai la ei de pe 24 pana pe 3. Uite mi-au ieşit doua versuri :). Hai sa incheiem(anul) pozitiv. Lasati naibii urările pe fb si watsup. Mergeţi sa va vedeţi părinţii si bunicii. Daca va calculaţi cate Crăciunuri mai prind ei pe pământul asta o sa va buşeasca plansul... Si o sa mâncaţi sarmale cu lacrimi. Îmbrăţişarea face mai mult decat o pereche de ciorapi. "Mai venim pe la voi pana de Paşte" face mult mai mult decat orice cadou.Nu le mai trimiteţi gifuri cu beculete... Părinţii noştri nu au softul updatat sa le stocheze in suflet", a scris Dani Otil pe contul de socializare.

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate