Daniel și Plușica de la Puterea Dragostei formează, în sfârșit,un cuplu? Fotografia cu ei vorbește de la sine: „Tu ești marele meu premiu”

Toții fanii speră că, la un moment dat, Plușica și Daniel vor forma un cuplu. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei au păstrat legătura după venirea în țară și sunt foarte apropiați.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Plușica este una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea Dragostei. Tânăra s-a îndrăgostit, încă de la intrarea ei în emisiunea, de Daniel. Din păcate, el nu și-a dorit să formeze un cuplu cu ea, deși a spus tot timpul că îi este dragă. Cu toate acestea, ei au rămas în relații foarte bune. Eliminarea lui a fost o adevărată dramă pentru frumoasa concurentă, care a cerut și ea să plece.

fara descriere

Odată întorși în țară, Plușica și Daniel au continuat să se vadă și chiar să publice fotografii care sunt dovada clară a relației apropiate pe care o au. Ba mai mult, în dreptul unei fotografii care îi înfățișează pe cei doi concurenți pe vremea când erau încă în Turcia, blondina a scris și un mesaj pentru cel care i-a furat inima. „Tu ești marele meu premiu”, a scris ea. Aceeași imagine a fost publicată și de el, alături de același mesaj.

fara descriere

Daniel a explicat de ce nu își dorește o relație cu Marina

„Îmi pare rău pentru ce simte Marina. E un copil inocent, pur, se vede în ochii ei totul. E o respingere! Dar ea parte din sufletul meu! Am câştigat un om. Ne vom căuta, dar nu îmi voi schimba atitudinea. Nu mă simt în stare să am o relaţie cu Marina. Nu mă văd într-un cuplu cu Marina. Marina mai are multe de învăţat!

„Eu nu am timp să mă ocup de Marina. Am eu multe lipsuri şi trebuie să mă ocup de mine. Nu aveam cum s-o resping pe Marina. Crede cineva că ar putea să o facă? Marina nu e o femeie, e o fetiţă care vrea să devină femeie. Are probleme. O ţin un pic cu picioarele pe pământ. Când are o nelămurire, Marina îmi spune, stăm de vorbă!", a declarat Daniel în urmă cu o lună, la Teo Show.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate