Daniela Crudu, așa cum n-ai mai văzut-o vreodată! Ce schimbare de look și-a făcut

Daniela Crudu și-a făcut o schimbare de look! Uite cum arată acum bruneta!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este, cu adevărat, una dintre cele mai râvnite tinere din showbiz-ul românesc, datorită frumuseții sale, dar și pentru ”palmaresul” pe care îl are. Daniela Crudu a uimit de fiecare dată, fie prin comportamentul său într-o anumită situație, fie prin momentele amuzante pe care le împărtășește cu persoanele din jurul ei.

Recent, însă, Daniela Crudu și-a făcut o schimbare de look. Bruneta are acum...breton! Admiratorii brunetei i-au notat imediat câteva mesaje, spunându-i cât de frumoasă este și cât de bine îi stă cu breton.

Citeste si: Avocatul Tonel Pop, reacție incredibilă după ce Alexandru Cumpănașu ar susține că Luiza Melencu e în viață! ”Să nu ne mai aruncăm cu capul înainte”

Citeste si: Primul soț al Nicoletei Guță, care a bătut-o pe manelistă chiar în noaptea nunții, iubește din nou!

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, despre celebra blondă din Otopeni: ”Am înțeles că Petru Mircea a recuperat-o”

Cum și-a pierdut "fecioria" Daniela Crudu

Daniela Crudu este o apariție "colorată" din peisajul monden românesc. Devenită celebră din postura de asistentă TV, Cruduța nu a fost niciodată sfioasă în aparițiile sale. Aceeasi regulă a păstrat-o și în declarațiile făcute în presă. Astfel, Cruduța a povestit cu nonșalanță cum a devenit prima dată femeie, dar și amănunte despre bărbatul cu care și-a pierdut virginitatea.

În urmă cu ceva timp, Daniela Crudu a povestit la o emisiune TV că prima noapte de amor a trăit-o la vârsta de 16 ani, atunci când se afla într-o relație cu un bărbat cu 10 ani mai mare ca ea. Relația lor a durat trei ani, fără să mai aibă vreun fel de viitor.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate