Vedete

Daniela Crudu, desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian: „Are buzele precum hamburgerii promotionali de la fast food, cu doua lipitori grase in loc de sprancene!”

Jurnalistul Mircea N. Stoian a descris-o fara menajamente pe Daniela Crudu, pe care a desfiintat-o intr-un text savuros.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Daniela Crudu, desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian: „Are buzele precum hamburgerii promotionali de la fast food, cu doua lipitori grase in loc de sprancene!”icon photo

Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian, acesta realizandu-i un portret deloc magulitor vedetei. ”Daniela Crudu se numără printre personalităţile româneşti proeminente ale ultimului deceniu.” Aşa ar trebui să înceapă o carte de memorialistică despre papacioaca din Rahova, dacă ar trebui să fim scolastici şi să înghiţim pe nemestecate ce spun televiziunile şi ce ziarele tabloide.  Motive ar fi destule”, a scris ziaristul pe blogul sau, mirceanstoian.ro. (vezi cate cereri in casatorie a primit Daniela Crudu)

„A terminat o facultate de jurnalism cu notă mare,  e mediatizată cât trei miniştri, plus vreo alţi trei manelişti la un loc, are casă luată pe bază  de hâţână-mă, hâţână-mă de la un penal din Braşov, maşină de fytze luată pe bază de oralitate în exprimarea corporală, a tras pe nas praf  de strănutat cât nu produce toată Columbia într-un sezon fructuos, a avut  carnetul suspendat de nşpe mii  de ori pentru băutură şi viteză, are implanturi şi botox cât importăm din China într-un an şi are multe alte atribute care conferă faimă, charismă şi notorietate şi care fac din minunea strâmbă a sectorului 5 o candidată serioasă la una bucată statuie, amplasată cel mai bine în zona Mătăsari, zonă recunoscută pentru traficul intens cu curve de interes local. Alea de interes naţional şi internaţional lucrează acasă pe bază e programare şi se promovează pe la emisiunile tabloide”, a mai scris Mircea N. Stoian despre Daniela Crudu.

Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian: "Ar da porcul din batatura pentru a executa un sex oral"

„Prezenţă notabilă în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri” Daniela Crudu întruchipează visul oricărei fete cu domiciliul în blocurile comfort II sau III şi ale celor mai sărace din sectorul agricol Ilfov si judeţele Dâmboviţa şi Botoşani, care ar da şi porcul din bătătură, crescut cu greu de părinţi (ai ei, nu ai porcului)  pentru Crăciunul aniversar, doar pentru a executa un sex oral băieţilor de oraş în Bamboo, Gaya, Foa, sau alte localuri de înaltă cultură şi spiritualitate bucureşteană. M-am uitat recent la nişte secvenţe cu Cruduţa Asia Express, la Antena 1 şi am avut coşmaruri. Toată noaptea m-am gândit la zombi, mutanţi, vampiroaice şi asistente tv”, a mai notat jurnalistul despre Daniela Crudu.

Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian: "E imaginea vie a mutilarii omului de catre om"

Daniela Crudu este desfiintata de ziaristul Mircea N. Stoian si in ultimul paragraf al textului, cel mai virulent: „Cu buzele precum hamburgerii promoţionali de la fast food, cu două lipitori grase în loc de sprâncene şi faţa îndopată cu acid hialuronic, ca o gâscă de pateu cu boabe, Daniela Crudu e imaginea vie a mutilării omului de către om. Asta e fost introducerea. Revin cât de curând cu alte aspecte fundamentale ale excepţionalului produs de televiziune, Cruduţa, iubită  şi adulată de  masele largi, populare, legendă vie (incă) şi neimpăiată (poate că da, poate că nu) a folclorului mediatic actual”.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune