Daniela Crudu, desființată pentru că nu i-a făcut plângere iubitului-agresor: ”Tu știi că ai mai fost călcată în picioare și arsă cu țigara”

Daniela Crudu este făcută praf pe de prietenii virtuali după decizia acesteia de a nu depune plângere împotriva iubitului violent.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Daniela Crudu nu a fost iertată pentru modul ei de ”tranșa” situația între ea și iubitul care a rupt-o cu bătaia. Vedeta a primit zeci de mesaje prin intermediul conturilor de socializare prin care i se transmite că trebuie neapărat să depună plângere împotriva iubitului ei și că o să regrete dacă nu o face.  

”Daniela, dacă într-adevăr ai fost lovită, trebuie musai sa ii faci plângere acestei persoane! În numele tuturor femeilor agresate, esti un model și ai in spate susținerea necesară! Trebuie puși la punct acești monștri!!!! Sănătate multă multă!!!”, i-a transmis o fană

”Depune plângere, Daniela, să se învețe minte gunoaiele astea de "bărbați" . Nu se poate așa ceva...Păcat...”, i-a mai spus cineva.

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

”Să cauți iubiți simpli, nu interlopi”

”Depune plângere, nu te lasa intimidată! Dacă a făcut o dată va mai face și data viitoare! Sănătate multă!”, a fost de părere un prieten virtual.

Citeste si: Declarație halucinantă a iubitului Danielei Crudu: ”Dacă o băteam, nu mai ieșea din spital”

Citeste si: Ce a spus Anamaria Prodan după ce a aflat de bătaia încasată de Daniela Crudu? "Femeile din România au, în general, treaba asta..."

Citeste si: Daniela Crudu a fost bătută în mașină de iubitul croat: "I-a dat un pumn în față la semafor"

”Cum adică nu depui plângere? Te-a călcat în picioare dar “ți-e milă de el”?! Asta e mentalitatea femeii care e victimă veșnică a violenței domestice! Și tu știi că ai mai fost călcată în picioare de foștii tăi sau arsă cu țigara! Ar fi timpul să te trezești și să lași “avantajele materiale”. În nicio relație normală de pe lumea asta nu există așa ceva! Nicio femeie nu merită să fie bătută... nu mă interesează dacă tu crezi că din cauza trecutului tău ești cu musca pe căciulă... depune plângere să nu fie mai rău data viitoare!”, i-a mai transmis o amică.

”Depune plângere ! O să vină vremea când ai să regreți că nu ai făcut-o!!!! Multă sănătate și încearcă sa cauți bărbați mai simpli pe viitor nu interlopi!!”, a spus un alt urmăritor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Revoltător! Ce a apărut pe pagina de wikipedia a Danielei Crudu în ziua în care a fost maltratată de iubit: “Dată deces 2020/02/09”

Tatăl Danielei Crudu a aflat de la reporteri că fiica lui a fost mutilată în bătaie de iubitul croat! Nelu Crudu, declarații halucinante: "Nu știu nimic de ea și nici de...

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Iubitul bătăuș al Danielei Crudu, escortat de polițiști. Imagini de la fața locului

SUPER EXCLUSIVITATE! Ana, sora Danielei Crudu, dezvăluiri uluitoare despre motivele pentru care vedeta a fost desfigurată! "Daniela este în continuare în stare de șoc!"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies