Daniela Crudu, întâlnire cu Suhaib, tânărul care a luptat pentru inima ei în „Burlăcița”! Cum au fost surprinși cei doi

Daniela Crudu s-a întâlnit la mare cu unul dintre tinerii care i-au făcut curte în show-ul matrimonial „Burlăcița”

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Daniela Crudu, întâlnire cu Suhaib, tânărul din Burlăcița


In articol:

Daniela Crudu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară, iar scandalul cu iubitul croat a ținut pentru o vreme primele pagini ale ziarelor. Toată lumea se întreba la acea vreme ce va face Daniela după scandal, adică dacă îl va ierta sau nu pe iubitul ei. Între timp, Daniela a luat cea mai înțeleaptă decizie și a decis să lase totul în urmă.

Citeste si: Daniela Crudu și... Jador?! Un video a dat peste cap internetul

Vedeta se bucură din plin de razele călduroase ale soarelui pentru a beneficia de un bronz sănătos chiar pe litoral. Daniela Crudu a ales să se relaxeze pe litoralul românesc alături de sora ei și mai mulți prieteni apropiați. Însă la un moment dat, în poveste a apărut și Suhaib, tânărul a încercat să o cucerească pe Cruduța în cadrul emisiunii ”Burlăcița”.

Daniela Crudu, întâlnire cu Suhaib, tânărul din Burlăcița

Se pare că drumurile lor s-au intersectat din nou și Daniela Crudu părea să se simtă foarte bine în compania lui Suhaib.

Citeste si: Veterană Playboy, acuzații grave la adresa unei cântărețe celebre! Marinela Nițu către Mellina: ”Asta e furt și plagiat”

Dacă Daniela Crudu se va gândi să facă un cuplu cu Suhaib, rămâne de văzut.

Daniela Crudu și-a aflat viitorul! Ce i-a făcut și ce i-a spus ghicitoarea la malul mării! VIDEO

Daniela Crudu se distrează, de când a venit vara, de fiecare dată când are timp, la malul mării. Acolo are parte de experiențe cât se poate de... inedite.

Printre aceste experiențe, Daniela Crudu s-a văzut, la un moment dat, pusă într-o stuație cu totul și cu totul aparte: o ghicitoare s-a apropiat de ea și s-a apucat ”de treabă”.

Citeste si: Blestemul asistentelor TV! Emily Burghelea nu e prima victimă! Bătute, umilite în public și abuzate în direct!

”Echipată” cu un costum de baie roșu care îi punea în evidență formele perfecte cu care a fost înzestrată de natură și de talentul medicilor esteticieni, Daniela Crudu nu are timp să se plictisească la plajă. Iar asta pentru că dacă bărbații din preajmă nu îi admiră formele cu care a înnebunit showbiz-ul, Daniela Crudu este abordată de ”ghicitoare”...

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate