Daniela Crudu, poze de infarct! A aratat tot, in lenjerie intima semitransparenta! Foto!

Bruneta este una dintre cele mai sexy vedete mioritice.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Daniela Crudu a recurs, in anul ce tocmai s-a incheiat, la mai multe operatii estetice, dar si la o fatetare a dintilor, procedura ce i-a schimbat complet fizionomia. Ei bine, de cand s-a lasat pe mainile medicilor, bruneta are mai multe contracte de imagine ca niciodata si posteaza pe retelele de socializare poze din sedinte foto extrem de sexy. De curand, asistenta tv s-a lasat imortalizata in lenjerie intima semi transparenta si cu alta ocazie s-a lasat fotografiata doar intr-un costum de baie "minuscul".

Daniela Crudu a recurs, in anul ce tocmai s-a incheiat, la mai multe operatii estetice, dar si la o fatetare a dintilor, procedura ce i-a schimbat complet chipul.

Ei bine, de cand s-a lasat pe mainile medicilor, bruneta are mai multe contracte de imagine ca niciodata si posteaza pe retelele de socializare poze din sedinte foto extrem de sexy.

De curand, asistenta tv s-a lasat imortalizata in lenjerie intima semitransparenta si, cu alta ocazie, s-a lasat fotografiata doar intr-un costum de baie "minuscul".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P