Daniela Gyorfi a comunicat cu mama ei moarta! Ce i-a spus femeia fiicei sale? "Draga mea, eu sunt inca..."

Autor: A.M.

Daniela Gyorfi a suferit enorm in urma cu 4 ani atunci cand si-a pierdut mama. Cantareata este si astazi apasata sufleteste din cauza pierderii celei mai dragi persoane din viata ei. Aflata la o emisiune TV, contele Incappucciato, cunoscut pentru cunostintele sale esoterice, a contactat spiritul mamei Danielei Gyorfi si transmis mesajul catre artista.

"Noi traimintr-un mediu fizic care nu seintamplain planul astral.in

momentulin care noi trecem dincolo, acest blocaj dispare. Acolo nu mai e vorba despre cine merge in caruţ sau in picioare. Draga mea, eu suntincaintre lumi,inca nu am ajuns la lumina. Acolo nu exista boli, dispare bariera densa a materiei. Mama ta  esteintr-o zona aflataintre zona pamantului si cea de dincolo. Sigur ca merg, dar nu potinainta. Am de platit o karma de acceptare. Sunt ajutata de doi ghizi ca sa pot din aceasta lume, printre lumi.

Stau aici pentru ca tuinca folosesti lucruri ale mele care ma ţin. Lucrurile sunt impregnate cu energia celui care a plecat. Cat timp traim pe Pamant nuinţelegem de ce ne este data boala. Nu putem sa trecem dincolo, se expandeaza constiinţa. Boala este o forma de datorii faţa de alţii sau faţa de noiinsine.

Acum cunosc acest lucru pentru ca cei doi ghizi ma ajuta sainţeleg. Nimeniin afara de noi nu e vinovat ca am murit. Mi-a fost scrisin destin sa am o asemenea viaţa. Sunt doar efectele alegerilor si atitudinilor noastre", ar fi raspuns mama Danielei Gyorfi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Moarte misterioasa: A disparut dintr-un spital din Romania si a fost gasit, a doua zi, fara suflare

Adelina Pestritu, blonda si cu breton! Cum ii sta gravidutei

Oana Roman, despre persoana care a invatat-o tot ce stie: "Imi punea facaletul la spate"

Toamnă incendiară pentru cei 5 aleși ai zodiacului! Aceștia sunt cei care vor avea câștig în toate

Simona Halep i-a uimit pe toţi după divorţ! Sunt de nedespărţit. S-a aflat tot

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Cu cât au s-au mărit facturile românilor în anul 2021. Este cea mai mare dramatică creștere

Dan Petrescu, dat afară de Neluțu Varga de la CFR – Planul patronului din umbră, câți bani ar urma să primească Bursucul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies