Daniela Gyorfi, departe de fetiţa ei: "Mi-a zis că a plâns"

Daniela Gyorfi şi iubitul ei, George Tal, au fost plecaţi în America pentru trei săptămâni şi nu şi-au luat cu ei şi fetiţa.

Autor: R.L.

Micuţa Maria a rămas în România, iar mămica ei a spus că a plâns uitându-se la poze.

"A fost greu fără Maria, am stat trei săptămâni. Fiind şi Sărbătorile, a luat amploare emoţia. Maria mi-a spus că a plâns. Mi-a zis că s-a uitat la o poză cu noi şi a plâns, de teamă să nu ni se întâmple ceva.

A fost un pic greu departe de ea, dar tehnologia din ziua de azi ne permite să ne vedem şi să ne auzim. Nu i-am luat jucării, i-am cumpărat altele, de ce avea ea nevoie. Am avut două bagaje la dus şi patru la întoarcere, se putea şi mai rău. George a cumpărat multe. A intrat într-un magazin de firmă, erau reduceri mari şi după trei ore acolo am crezut că fac criză de isterie", a declarat Daniela Gyorfi.

Detalii neştiute despre Daniela Gyorfi: "O blondă pe care scria sex şi atât. Nu am fost uşă de biserică"

Daniela Gyorfi a fost mereu o prezenţă sexy şi provocatoare pe scenă, dar în viaţa personală a preferat decenţa si discreţia.

Daniela Gyorfi recunoaşte că nu a fost cea mai cuminte femeie, însă o deranja enorm atunci când bărbaţii o vedeau ca pe un obiect sexual.

"O imagine sexy atrage lucruri bune şi lucruri proaste. Bărbaţii vedeau la mine o blondă pe care scria sex şi atât. Nu aveam credibilitate. Nu spun că am fost uşă de biserică, dar s-au scris lucruri care nu s-au întâmplat. Cred că niciodată nu m-ai văzut pe mine cu alţi bărbaţi în afară de Gelu, fostul soţ. Nu mi-a plăcut să mă afişez. Clar nu am fost fată mare, dar nu am despărţit pe nimeni.

Dacă ar fi fost, sigur venea cineva să e plângă", a declarat Daniela Gyorfi în cadrul unei emisiuni de televiziune

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Facebook-ul se va modifica, din nou! Ce trebuie să ştie toţi utilizatorii

Ce comentariu a primit Cristina Şişcanu de la soţul Gabrielei Cristea, după ce s-a pozat aşa la munte?

Gabriela Cristea, în pragul disperării! Fetiţa ei s-a lovit la cap

Horoscop Zilnic Luni 29 Noiembrie 2021: Fecioarele vor avea un succes aparte pe planul financiar, Leii s-ar putea să fie în preajma unor persoane toxice, de care trebuie să se...

Șoc în România! Decizia luată de KLAUS IOHANNIS! Este absolut revoltător. Președintele a semnat

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu în BOR. A murit la doar 22 de ani. Durerea, prea mare pentru a fi exprimată în cuvinte

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies