Daniela Gyorfi, schimbare de look. Cum s-a prezentat artista la un eveniment! Iată cum s-au îmbrăcat și Ioana Ginghina, Ana-Maria Barnoschi sau Iuliana Doroftei

Daniela Gyorfi și-a schimbat recent look-ul. Artista și-a pus extensii din păr natural, blonde, foarte lungi, și și-a făcut o nouă coafură, asta pentru ca și-a dorit un look nou la filmările celui mai recent clip ce urmează să fie lansat în curând. Recent, vedeta a participat la un eveniment la care a atras toate privirile.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Reprezenții Biroului de Turism Sri Lanka au dat startul celei de-a 3-a ediții a campaniei de promovare a regiunilor turistice din insula Ceylon, iar România a fost pusă pe harta țărilor în care Sri Lanka își prezintă zona turistică. Scopul inițiativei este de a crea și întări relația dintre cele două țări la nivel turistic. România este o piață în creștere pentru turismul din Sri Lanka. Anul trecut, țara a fost vizitată de 5.931 turiști din țara noastră. Datorită interesului crescut, numărul de conexiuni pe calea aeriană a crescut deopotrivă, după cum susține Shirani Herath, unul dintre managerii Sri Lanka Tourism Promotion Bureau (SLTPB).

 Întâlnirea “Sri Lanka Road Show 2019” de la București a avut ca scop prezentarea diversitatii naturale a insulei, moștenirea culturală bogată și atractiile turistice care garantează experiențe de neuitat.

Mai mult, reprezentanții oficiali au explicat cum își revine țara după atacul din aprilie și ce măsuri de securitate au fost luate. Invitat de onoare a fost Excelența Sa Gheorghe Săviucă, Consulul Onorific al Republicii Socialiste Democrate Sri Lanka (tatăl cunoscutei Dana Săvuică).

La eveniment au fost prezente și persoane publice precum Daniela Gyorfi, actrița Ioana Ginghina, Iuliana Doroftei - fosta concurentă “Bravo, ai stil!”, și vedeta Kanal D Ana-Maria Barnoschi.

Artista Daniela Gyorfi a fost în centrul atenției datorită noului său look cu plete lungi și blonde. Vedeta s-a interesat de o vacanță în Sri Lanka pe care și-ar dori să o petreacă alături de partenerul ei, George Tal, și fiica lor, Maria. Ana-Maria Barnoschi și Iuliana Doroftei au fost deja în vacanțe in Sri Lanka și au mărturisit ca s-ar întoarce oricând acolo.

 2020 în viziunea Biroului de Turism Sri Lanka

Biroul de Turism din Sri Lanka își dorește ca până în 2020 țara să fie cea mai autentică, memorabilă și diversă destinație. Cu un target de 4.5 millioane de turiști, vizează un venit de 7 miliarde de dolari americani.

Cifrele din trecut sunt încurajatoare. Anual, Sri Lanka este vizitată de aproximativ 2.3 millioane de turisti. Iar insula a captat și interesul persoanelor din Europa de Est. În 2018, 20.378 de turiști au venit din Polonia, 17.600 din Cehia, 5.289 din Slovacia și 5.931 din România. Astfel, Europa de Est reprezintă o piață turistică în creștere din perspectiva Sri Lanka.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate