Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

 Cristina Enache trăieşte, de câteva zile, cel mai negru coşmar pe care îl poate avea o mamă: să fie nevoită să îşi îngroape bebeluşul, băieţelul de doar 11 luni al dansatoarei fiind răpus de o gripă.

Îndurerată dincolo de orice închipuire, Cristina Enache a ţinut să mulţumească celor care s-au implicat în lupta ei disperată pentru a-l salva pe băieţelul ei de 11 luni, Ayan. ”Mulţumesc mult pentru zecile de mii de distribuiri, din păcate, băiatul meu a încetat din viaţă azi noapte, gripa l-a omorât în doar patru zile. I-a mâncat toate organele şi i le-a oprit. Am sperat până în ultima clipă cu voi, dar Dumnezeu a decis altceva. Vă mulţumesc pentru vorbele voastre, pentru multele intenţii de donaţii şi vă doresc multă sănătate vouă şi copiilor”, a notat, pe contul ei de socializare, Cristina Enache.


Gestul ei a stârnit tot felul de reacţii, mai ales că unii au judecat-o că ea ar fi fost preocupată să ţină legătura cu cei care o urmăresc pe conturile de socializare, atunci când, de fapt, se pregătea de înmormântarea copilului ei. ”Cristina, iar asta nu ştie lumea, este o fată cu foarte mult bun simţ. Întotdeauna a fost aşa, probabil de aceea nu este atât de cunoscută ca alte dansatoare. Dar ea chiar a fost cineva, era animatoarea lui Snoop Dogg înainte. A renunţat la cariera ei pentru a se dedica copiilor, ea are şi o fetiţă şi îl avea şi pe Ayan”, ne-a spus o prietenă apropiată de-ale Cristinei Enache, mama îndoliată de moartea fulgerătoare a băieţelului ei.

A făcut tot ce a putut ca să-şi salveze copilul

Cu doar o zi înainte de a se întâmpla tragedia, în disperare de cauză, Cristina Enache a publicat, pe contul ei de socializare, un anunţ care s-a viralizat imediat. Avea nevoie de ajutor, avea nevoie de sânmge pentru micuţul care mai era ţinut în viaţă doar de aparate. Din păcate, deşi donatorii au apărut, iar mesajul a fost distribuit de zeci de mii de utilizatori, micuţul Ayan nu a reuşit să treacă de zilele critice, iar în urmă cu câteva ore i-a fost anunţat decesul. Vestea că bebeluşul a fost răpus de boala severă a îndurerat zeci de mii de oameni care sperau ca micuţul să fie salvat dacă oamenii vor dona sânge. ”Zbor lin, îngeraş mic! Dumnezeu să vă întărească să treceţi peste această pierdere enormă”, a fost unul dintre miile de mesaje de condoleanţe care au fost postate de oameni care au reacţionat pentru salvarea copilului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Setări confidențialitate