Dansatoarea favorită a maneliștilor, Cristina Pucean, umilită de un muzicant, în public

Prestațiile dansatoarei Cristina Pucean au transformat-o repede în favorita maneliștilor și, normal, succesul ei este asigurat la fiecare show pe care îl are, privitorii înghesuindu-se să îi bage bani serioși la sutien pentru a o vedea mai de aproape.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Cu toate acestea, uneori, unii muzicanți cu care Cristina Pucean colaborează țin neapărat să se distreze pe seama ei și, chiar dacă dansatoarea animă seara ca niciuna alta, țin să o umilească.

Citeste si: Dansatoarea favorită a lui Florin Salam, Cristina Pucean, reacție după articolul WOWbiz.ro! ”Mă duc acum să îmi fac analizele”

Citeste si: Florin Salam și Cristina Pucean, direct în autoizolare! Riscă ani grei de închisoare din cauza coronavirusului

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” și Jador: „Ce păcat că ai distrus o iubire”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Așa s-a întâmplat și pe vremea când, încă, evenimentele publice cu mulți oameni mai erau permise. Invitată să danseze la o petrecere, Cristina Pucean și-a luat ”echipamentul” care i-a adus celebritatea, un costum mulat și decoltat, și a mers la eveniment. Iar acolo a început să danseze așa cum știe ea mai bine, dovedind că fiecare parte a corpului ei se poate mișca în cel mai senzual mod cu putință.

Doar că unul dintre muzicanți, cel care, de fapt, dă ritmul cântării, la orgă a ținut să se facă remarcat. Și, cum altfel, decât punând-o pe Cristina Pucean să facă anumite mișcări cât se poate de... senzuale și să le repete cât a avut el chef. Mai exact, știind că dansurile Cristinei Pucean se mulează pe notele muzicale, acesta a repetat aceeași partitură, una în care Cristina Pucean dădea din buric, până la exasperare. De altfel, dansatoarea favorită a maneliștilor s-a dus la el, i-a dansat în față, zâmbind, sugerând însă să îi schimbe ritmul, iar acesta, având riviri și mimică mai mult decât elocvente, lăsându-și trăinirile interioare să fie ușor citite, a refuzat, amuzându-se copios.

Într-un final, parcă pentru a arăta tuturor ce își dorește de la Cristina Pucean, respectivul manelist s-a urcat pe orgă și a mimat un gest care, cel puțin în public, este reprobabil.

Cristina Pucean face senzație printre maneliști

Cristina Pucean este considerată a fi dansatoarea preferată a maneliștilor și de-a lungul timpului și-a câștigat notorietatea prin diverse colaborări cu artiști de renume. De curând, blondina a îndrăznit și să intre în lumea muzicală alături de îndrăgita artistă și totodată buna ei prietenă, Narcisa Moisa, realizând și un videoclip pentru piesa cu pricina. În videoclip, Cristina Pucean pare să nu fi făcut rabat când vine vorba de imaginea ei de bombă sexy, motiv pentru care, îmbrăcată într-o rochie albă, ca de mireasă, transparentă, sau purtând tot felul de ţinute extravagante, pline de cristale, dansatoarea favorită a maneliştilor a transformat filmarea într-un adevărat show extrem de fierbinte, dovedind, încă o dată, că formele pe care le are sunt unele pe care orice fotomodel le poate invidia.

 

Galerie foto 
Citește și:

Alina Ceușan a răbufnit, după ce o fană a atacat-o în mediul online! "Nu înțeleg de ce te f*** pe tine grija"

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 septembrie. Vezi a doua parte a emisiunii online!

Brigitte Pastramă, terorizată de fosta iubită a soțului ei. Vedeta tună și fulgeră, după amenințările primite: ”Te blestem”

Veronica Stegaru s-a întors la Blăgești! Soția lui Viorel Stegaru a renunțat la viața de televiziune pentru a face asta

Cum arată soția fotbalistului Messi? Femeia are o siluetă de invidiat, după ce a adus pe lume trei copii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies