De aceea canta Ionut Dolanescu mai mult in America! Fiul lui Ion Dolanescu castiga sume derizorii pentru melodiile difuzate in Romania la radio si televiziune!

Ionut Dolanescu nu are succesul celebrilor sai parinti, Maria Ciobanu si Ion Dolanescu.

Autor: Matei Vaihan

Maria Ciobanu si Ion Dolanescu au avut un baiat, Ionut, care a incercat sa le calce pe urme celebrilor sai parinti, devenind si el cantaret de muzica populara. Ionut chiar a cantat in duet cu parintii sai, iar in prezent apare in spectacole alaturi de sotia sa, Doinita, care canta la vioara, si de o orchestra.( citeste despre scandalul dintre Ionut Dolanescu si Stela Popescu)

Sotii Dolanescu par, insa, sa fie mai apreciati si ceruti in America, tara in care detin o casa, ei sustinand multe concerte pentru romanii stabiliti peste Ocean, decat in Romania. Conform unei liste publicate de “Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania- Asociatia pentru Drepturi de Autor”, cu castigurile repartizate artistilor pentru melodiile difuzate la radio si televiziune in perioada septembrie-octombrie 2011, Ionut Dolanescu a incasat o suma infima, 42.98

de lei, ceea ce inseamna ca veniturile anuale aproximative sunt de 260 de lei.

Cu siguranta, Ionut Dolanescu incaseaza sume mult mai mari din prestatiile sale din spectacole, dar castigurile sale din difuzari indica faptul ca melodiile sale nu prea sunt cerute de publicul de radio si televiziune.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ionut Dolanescu i-a facut statuie tatalui in comuna Persinari! Uite cum arata lucrarea FOTO

Mesajul tulburator al lui Ionut Dolanescu la aniversarea celebrei sale mame, Maria Ciobanu: "Mama a fost fiinta care mi-a lipsit cel mai mult in viata!"

Fiul nerecunoscut al lui Ion Dolanescu incearca lansarea in muzica: "Voi merge la preselectie pentru marele festival "Ion Dolanescu"! Sunt sigur ca voi pica din...

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Doliu uriaș în România! Un îndrăgit actor a murit la 72 de ani. Va fi înmormântat vineri

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Papa Francisc își caută moartea? Experții sunt șocați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies