De cand a slabit 100 kg, Piedone a devenit fan al cluburilor de fite de pe Litoral? L-am surprins singurel, imbracat modern, dansand fara griji VIDEO EXCLUSIV

Cristian Popescu Piedone s-a transformat in ultima perioada, fostul primar cu kilograme bune in minus, imbracat in haine moderne, se pare ca a devenit tot mai monden.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Piedone a fost surprins, in urma cu cateva zile, pe Litoral. Mai exact, intr-un club de fite, unde parea ca se distreaza bine, desi era singur. In timp ce se misca bine pe ritmurile muzicii moderne, fostul primar butona telefonul si bea din cand in cand dintr-o sticla de suc.

In apropierea lui Piedone se aflau cativa barbati, la care s-a si intors la un moment dat, insa nu parea ca e foarte atras de discutiile acestora, asa ca a preferat sa se stea mai mult cu spatele la ei si sa asculte muzica. Nu a durat insa prea mult, pentru ca Cristian Popescu Piedone a parasit clubul.

In ultima perioada, Cristian Popescu Piedone a slabit enorm, se spune ca in jur de 100 kg, si, cu o noua silueta, fostul primar al sectorului 4 al Capitalei, a inceput sa-si schimbe si stilul vestimentar. Asa ca, putini sunt cei care il recunosc in barbatul imbracat modern, cu bratari din piele, pe politicianul care si-a transformat porecla “Piedone”, in nume in buletin.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: