De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Autor: C.L.

Dacă în acest week-end, familia i-a organizat artistei parastasul de un an, Alexandru Arşinel a declarat recent că el va organiza, alături de colegii de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, un parastas joi, cu o zi înainte de 23 noiembrie.

Pe lângă slujba de la capela cimitirului Cernica, acolo unde se află mormântul Stelei Popescu, Arşinel a precizat că va merge cu mai mulţi colegi de la teatru şi va împărţi pachete.


”Vom închiria un autocar joia viitoare. Cu o zi înainte să se împlinească anul, vom merge la cimitir toţi foştii săi colegi de la teatru, cu colivă şi pachete de post”, a precizat Arşinel.

Decizia actorului i-a uimit pe mulţi, aceştia nu au înţeles de ce Arşinel face parastas separat de cel al familiei Stelei Popescu şi de ce a ales o zi de joi. Conform portalului Ortodoxia, deşi este mai puţin obişnuit, cutumele bisericii permit pomeniri şi în alte zile, cu excepţia cazurilor în care este zi de sărbătoare sau a Postului Mare. ”Dacă în timpul anului, parastasele se pot săvârşi şi în alte zile în afară de sâmbăta, cum ar fi marţi sau joi şi mai puţin miercurea sau vinerea, care sunt zile de post, în Postul Mare parastasele se fac de regulă numai sâmbăta”

Alexandru Arşinel face parastas joi pentru Stela Popescu! ”Are spectacol sâmbătă”

De ce a ales însă Alexandru Arşinel o zi de joi pentru parastas?Gurile rele spun că sâmbăta, fostul partener al Stelei Popescu este ocupat. ”În programul Teatrului de Revistă, dl Arşinel are spectacol sâmbătă, în care are şi rolul principal. Poate de aceea nu a făcut parastasul sâmbătă, aşa cum era firesc”, a spus o sursă din teatru. 

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Marea doamna a Teatrului de Revistă, aşa cum a fost considerată Stela Popescu, a fost înmormântată la cimitirul Cernica, acolo unde avea amenajat deja locul de veci şi unde se afla înmormântat şi soţul ei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arsinel, declaratie neasteptata despre Gabriela Firea si PSD: "Recunosc in fata partidului si a tarii"

Alexandru Arsinel, declaratia care i-a facut pe multi sa-l atace! "Sa-ti fie rusine!"

Alexandru Arsinel are o casa de vacanta superba in mijlocul padurii, la Sinaia! "Ma bucur de tot ce ma inconjoara, e superb in natura"

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Vine sfârşitul pandemiei! Arafat a dat vestea cea mai bună. Românii mai au foarte puţin de aşteptat

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies