Stiri

De ce a murit, de fapt, femeia violată și abandonată pe un câmp! Mărturisirile cutremurătoare ale medicilor legiști

Din ce cauză a murit femeia violată și abandonată pe un câmp din județul Vaslui. La ce concluzie au ajuns medicii legiști care au efectuat necropsia victimei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Cazul femeii din județul Vaslui care a fost violată de trei tineri și apoi abandonată pe un câmp dezvbrăcată a șocat opinia publică. În urma nepropsiei, medicii legiști au stabilit cauzele morții victimei în vârstă de 49 de ani.

Primele concluzii ale medicilor legiști indică faptul că femeia violată în noapte de 6 spre 7 martie a murit de frig. După ce a fost violată de cei trei indivizi într-o zonă mlăștinoasă între localitățile Iaz și Ghergheleu, victima a fost lăsată dezbrăcat. Aceasta a încercat să plece spre casă, însă după câțiva pași a căzut și a fost găsită  abia două zile mai târziu.

„Victima nu a reuşit decât să se târască pe o distanţă foarte scurtă, apoi a rămas inertă în acea zonă mlăştinoasă unde, pe fondul temperaturilor scăzute din timpul nopţii, a decedat din cauza hipotermiei, aşa cum au constatat medicii legişti în urma efectuării autopsiei”, a precizat Alice Ruja, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, potrivit Adevărul de Vaslui.

Citeste si: Este cea mai puternică rugăciune după „Tatăl nostru”! Face adevărate minuni, rostește-o chiar de astăzi

Citeste si: Cutremurător! Ce a făcut câinele Valentinei la înmormântarea tinerei din Buzău, carbonizată de fostul iubit. Abia acum s-a aflat

Citeste si: Soacra a intrat în duș și a lăsat ușa crăpată. Când s-a uitat spre dormitor, a încremenit! A pus mâna pe telefon și a sunat de urgență la Poliție

Citeste si: Soacra a intrat în duș și a lăsat ușa crăpată. Când s-a uitat spre dormitor, a încremenit! A pus mâna pe telefon și a sunat de urgență la Poliție

Ce se întâmplă cu cei trei violatori

În noaptea de 6/7 martie, în judeţul Vaslui s-a înregistrat -1 grad. Cadavrul femeii dezbrăcate a fost descoperit abia pe 9 martie, de un localnic. Acesta a sunat de urgenţă la 112, însă cadrele medicale de la Ambulanţă aveau să constate că femeia era decedată.

Potrivit anchetatorilor, femeia a fost urmărită de unul dintre agresori, în timp ce a mers la baie, fiind luată cu forţa şi urcată într-o căruţă. Împreună cu ceilalţi doi tineri, au plecat spre satul Iaz. Pe drum, aceştia au oprit căruţa şi au violat rând pe rând femeia de 49 de ani.

După ce au batjocorit-o, cei trei agresori au abandonat victima pe câmp. La audieri, unul dintre minori a declarat că a cerut celorlalţi doi tineri să se întoarcă după victimă, pentru că s-a gândit că aceasta ar putea muri dacă va rămâne peste noapte în câmp, însă niciunul nu a fost de acord.

Tribunalul Vaslui a dispus arestarea preventivă a celor trei agresori. Cu toţii sunt acuzaţi de omor şi viol. Cei trei au 16, 16, respectiv 23 de ani și riscă ani grei de închisoare pentru faptele lor.