De ce a refuzat Mădălina Manole să pozeze într-o revistă pentru adulţi! Abia acum s-a aflat adevărul

Mădălina Manole a fost, fără doar şi poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar cu doar câţiva ani înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa, ea a fost ofertată de o revistă pentru adulţi, însă a refuzat categoric.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

 
La mai bine de zece ani de la momentul respectiv, Dan Silviu Boerescu, fostul redactor şef al publicaţiei respective, a dezvăluit care a fost motivul pentru care Mădălina Manole a amânat răspunsul şi mai apoi a refuzat oferta. 
 
 „La 35 de ani, cântăreaţa deşi nu mai era foarte tânără, era extrem de atrăgătoare. În acea perioadă, încurajată de exemplul Loredanei, care la 31 de ani strălucise pe copertă celui mai vândut număr al ediţiei române Playboy, Mădălina nu ar fi zis nu unui pictorial în revista Iepuraşului cu Papion.
 
Am avut două sau trei discuţii cu ea, însă era indecisă. Invoca vârstă şi se temea de etichetă „Cea mai bătrână vedetă Playboy din România”. De asemenea, apariţia ei mai mult dezbrăcată pe copertă discului „Ei şi ce?”, cu un deceniu înainte, nu păruse deloc un succes…

 

 

 

 

Discuţia a tergiversat câţiva ani şi apariţia ulterioară a Andreei Antonescu a convins-o să renunţe la proiect: „Ce să caut eu lângă puştoaica asta!? Sunt deja o babă!”, a mărturisit el în volumul „Destine controversate: Mădălina Manole, o sinucidere pusă sub semnul întrebării”.
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: