De ce a renuntat, de fapt, Daniela Crudu la jobul de asistenta tv! Cine este persoana care a suparat-o pe bruneta atat de mult incat a determinat-o sa ia aceasta decizie EXCLUSIV

Dupa multi ani in care Daniela Crudu a fost cea mai cunoscuta asistenta tv, bruneta a decis sa renunte la postul ei. Ea a anuntat ca pleaca si a parasit emisiunea care o consacrase ca asistenta, chiar inainte de finalul sezonului.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Daniela Crudu nu a vrut sa dea explicatii exacte privind motivele care ar sta la baza deciziei ei de a parasi televiziunea, insa informatiile oficiale sunt ca ea a vrut sa ia o pauza fiind mult prea obosita. (Care a fost primul lucru pe care l-a facut Cruduta dupa ce si-a dat demisia)

Surse neoficiale sustin insa ca bruneta ar fi fost nemultumita de banii care i se dadeau, dar si deranjata de aparitia in emisiune a Anisiei Gafton, o blonda care face stand-up si care a devenit cunoscuta dupa ce a ajuns in finala unui show de talente.

“Anisia nu este asistenta, rolul ei este de coprezentator, pe canapea, alaturi de Bordea. Asta a cam enervat-o pe Cruduta, care considera ca ea merita acest rol, dupa acesti ani, mai ales ca ea in emisii chiar are replici. Cand a aflat de Anisia, Daniela a fost linistita ca are rolul ei, altul decat al brunetei. Numai ca in primele emisiuni, blonda chiar a venit cu sanii pe afara”, au spus persoane din apropierea Danielei. 

Si daca e sa ne referim la bani, Anisia a fost un motiv bun pentru Cruduta sa fie suparata. Asta pentru ca, de 10 ani, asistentei tv nu i s-a marit salariul de 500 de euro. In schimb, se pare ca Anisia primea un salariu dublu fata de Cruduta - 1000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate